HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En iyi olmak önemli. ADİGE boşuna mı o kadar farm yaptı
En iyi olmak önemli. ADİGE boşuna mı o kadar farm yaptı![]()
Keşke Biz Türkler farm Sınırlanmadan Önce Başlasaydık ADIGA nın zamanında bi farmdan 10k EXP geliyor yaaanii bi düşünün ne güzel olurdu

7 gün yemis ben varya chara anaconda ve thampson xm8 adv ve m4a1 custom cıkardim hic hack kullanmamıstım deniyim dedim küt gitti char
3 ay 1 ayi kaldı 
bence cok iyi olmus ban yemek şimdi bende hack avr ama açmıyorum hackle zevkli olmuyor normal girıyorum sonra bakyım 2 3 kişi tek atıyor mutanta bende sıkılıyorum bende acıyorum
ama aslında canım açmak isteiyor ama mecburum digerleriyle kapışmam gerekiyor ztn bundan sonra kim hack kullanır sa kullansın hack yuzudnde 7 kere format attırdım bilgisayar şu andada var 6 tane hile 1 tanesi virüssüz digerleri virüsülü tr spy virüsü filan diyo nyse
bidaha bozulursa tkrar format attırcam bidaha hack indirmicem kafanızı şişirdm ksra bakmayın
ama aslında canım açmak isteiyor ama mecburum digerleriyle kapışmam gerekiyor ztn bundan sonra kim hack kullanır sa kullansın hack yuzudnde 7 kere format attırdım bilgisayar şu andada var 6 tane hile 1 tanesi virüssüz digerleri virüsülü tr spy virüsü filan diyo nyse
bidaha bozulursa tkrar format attırcam bidaha hack indirmicem kafanızı şişirdm ksra bakmayın