- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar birkaç sorum olucak sizlere benim şuan 3 adet vps serverim var ve ben bunların 2siyle baya ugraştım bazı şeyleri düzeltim çalışanlarıda bozdum galba önceden sw de atlarım çanlı gelirdi ilk çagırmada at npcsi fln olsun şimdi ölü geliyor + 3 sw de ruhtaşı okunmuyor ne yaptıysam olmadı arkadaşlar şimdi 3 sw nin 3 çündede ruhtaşı okunmuyor 2 sinde atlar ölü geliyor digerinde canlı şimdi sorum şu arkadaşlar diger sw lerdede canlı gelmesi için 3. swemden hangi dosyaları alım dger 2 sweme atıcam ve 3 swemdede ruh taşını nasıl çalıştıracagım arkadaşlar
birde bi sorum olucaktı oyuna ilk başladıgımızda solda hoşgeldin varya tıklayınca lw fln veriyor ordaki hoşgeldini silip başka bi yazı nasıl yazabilirim bu konularda bana yardımcı olucak varmı arkadaşlar
olan arkadaşlarımza şimdiden teşkkürler + rap puanı olaynı bilmiyorum eger bende varsa söyleyin yardımcı olana hepsini verecegim saygılar
birde bi sorum olucaktı oyuna ilk başladıgımızda solda hoşgeldin varya tıklayınca lw fln veriyor ordaki hoşgeldini silip başka bi yazı nasıl yazabilirim bu konularda bana yardımcı olucak varmı arkadaşlar
olan arkadaşlarımza şimdiden teşkkürler + rap puanı olaynı bilmiyorum eger bende varsa söyleyin yardımcı olana hepsini verecegim saygılar