noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İtalyan Pwpsi RobornOfMt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garnetti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Ben serverda gm veya bi yetkili değilim server italyan serveridir. Çok hoşuma gittiği için tanıtımını yapmak istedim.

Özeliikler :

Oyuna 33 lwl olarak başlarsınız 33 lwle uygun itemler verilir 11 level at verirler dolunay filan silahçıda 200k dır.

1- 0 Lag
2- Hergün Saat 18:00 da çöle azrail gibi büyük bosslar ve 90 85 taşlar atılır çölün her yerinde bulabilirsin her noktasına atılır.
3- İkide Birde Bakıma Girme yok Eventten önce ve sonra resetlenir veya oyunda çok lag olursa resetlenir 5 dk gibi kısa bi sürede açılır. (resetten sonra item kaybolma gibi bi dert yok isterseniz reset atılmadan 1 sn önce item düşürün resetten sonra yine sizdedir item)
4- Başlıktaki gibi max. level 127 dir.
5- Epic surada item dönüştürebilirsiniz. Mesela savaşçı kraliyeti için +9 5 adet karabüyü zırh 1 adet +9 siyah çelik zırh 5 adet karşı atak stratejisi ve 300m para ister. Tabi 95 level silahları ve kalkanlarda yapabilirsiniz.

Droplar :

Exp: %100
Yang: %200
Drop: %100 Dür.
Droplar Düşük Diye gelmemezlik yapmayın gayet kolay yang level item yapılabliyor.
Bende oyunun Full Clienti var onun için görüntü ve yazılar italyancadır. türkçe exeyle girdiğinizde türkçe olur yazılar. tabi görüntüde farklı olur.

Buyrun Linkler

Anasayfa : http://www.rebornofmetin2.com
++ repi esirgemeyin :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri