mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ücretsiz Joygame E-PİN'Leri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şimdi sizinle gerçekten doğru olan 1000 küsür kişinin kanıtladığı Joygame Bedava E-PİN nasıl alınır göstericem.Hemen anlatıyım: adlı bir MMORPG dergisi var.Şubat ayı 15'inden itibaren bir kampanya başlatıyor.Etkinlik kapsamında Online'daki oyun başlıklarımızda sohbet eden, oyuncuların yardımına koşan, faydalı bilgiler veren, rehberler yazan, oyundaki anılarını paylaşan Online üyeleri istedikleri oyunun promo-kodunu kazanma şansı yakalayacak. Taş atılıp kol yorulmayacak, ekran karşısında saatler harcanmayacak...Foruma üye olup faydalı içerikler paylaşın ve puan toplayın.Foruma mesaj yazdıkça puanınız artacak.O puanlar sayesinde istediğiniz oyunun E-PİN kodunu alabileceksiniz.
BEDAVA E-PİN KODU KAMPANYASININ GEÇERLİ OLDUĞU OYUNLAR;
WOLFTEAM-RAPPELZ-FARMERAMA-POİNTBLANK-SHAİYA ONLİNE-AERİA STÜDYOSUNUN OYUNLARI-KİNG OF KİNGS-GAMESTER OYUNLARI-GAMERSFİRST OYUNLARI-CEİDOT OYUNLARI VE DAHA FAZLASI ( siz 'ı bir yere kaydedin araştırıp bulursunuz) ben link vermiyorum forum kurallarını tam olarak okumadım zaten bu 4. konu paylaşımım
FAYDALI OLABİLDİYSEM + REP LÜTFEN :m26:

Moderatör tarafında düzenlendi:
1.si Verildi.
2.si Reklam içerikli konu paylaşımı yasaktır daha öncede böyle bir konu açıldı ve Mod kilitlemişti...

Lütfen kuralları okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri