HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Farcry bunlarin hack olmadigini biliyonda konunun basligi nie sanalikayi hackledim yaziyo :d
Maxus peki sen bunun hack olmadığını bilip neden öyle her yeri hackledim diye konu açtın ? Birde FarCry 'a önce kendi hatalarını kapa demişsin.
Yalnız MaxUS farkında mısın bilmiyorum ama burda herkese ezik gibi davranmaya ÇALIŞIYORSUN. Ama şunu bil ki biz o kodları tamamen kullanmayı öğrenene kadar her attığımız adımı paylaşacağız. Elbet herkes bir gün bu kodu tamamen öğrenecek o zamanda utanmayacak mısın ben yine hackledim yine hackledim demeye ?
benimi ezmeye çalışıo hiç gülceğim yokdu
hahahaDaha yeni D.Mod oldu kendini bişi sanıo işte brak kanka ya

benimi ezmeye çalışıo hiç gülceğim yokduhahaha
Daha yeni D.Mod oldu kendini bişi sanıo işte brak kanka ya![]()
nediyon kardes sen kendimi biseymi saniyom?? daha dun knk diodun bu kodlar ilgili konu oldu hemen beni ezmeye calisio havalanmaya calisio die laflar ation .
SU IKI KURUSLUK KODLAR ICIN KIMSE KIMSEYI SATMAZ ,LAFDA ATMAZ. D MOD OLUNCA HAVAYAMI GIRMISIM? O ZAMAN SEN MODERATORSUN BENCE SEN HAVALANMAYI GEC COSMUSUN :m08:
Yahu MaxUS seni hiç bir yerde görmemiştim bir baktım deneme moderatör çıktın. Ondan sonra bu kodlar çıktı
:ka19: işaretlerini kullanarak havalandın. Bakın hackledim sonra paylaşacağım... Yav sonra birde FarCry 'a coşmuşsun diyorsun. Sen moderatör olunca füzelenmiş gibi olacaksın o zaman.
:ka19: işaretlerini kullanarak havalandın. Bakın hackledim sonra paylaşacağım... Yav sonra birde FarCry 'a coşmuşsun diyorsun. Sen moderatör olunca füzelenmiş gibi olacaksın o zaman. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)