ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yaptığın şey bir suç instagram veri tabanına en son girilen ağlar kayıt oluyor gidip bir internet kafe üzerinden girdi isen orayı bulup karemaları üzerinden seni bulmaları mümkün eğer evdeki ağ üzerinden yaptı isen bulmaları daha da kolaylaşır telefon üzerinden girdi isen gene bulmaları çok daha kolaylaşır. Sana önerim kişi'den özür dilemen belli bir miktar karşılığın da bu olayı kapatmayı teklif etmen. Diğer türlü çok büyük paralara dava açılır ödeyemeyeceğin için'de sonunda hapse girersin. Bu işler çocuk oyuncağı değil artık internet üzerinden argo şekil'de hakaret etmek bile cezai işleme dahil oldu. Dediğim gibi çözüm yoluna gidip adama ücret teklif eder isen büyük ihtimalle kabul edecektir.Merhaba,
Dün gece bir instagram hesabı hackledim, sonra bu hesabı sahibi geri aldı polise gidicekmiş benim aldığım ne durumda belli olur veya olur mu lütfen acil yardım edin?