PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İnstagram hesabı hackledim acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demirci66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

demirci66

Level 2
Üye
Konular
21
Online süresi
16h 7m
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
72
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

#

Son düzenleme:
Merhaba,
Dün gece bir instagram hesabı hackledim, sonra bu hesabı sahibi geri aldı polise gidicekmiş benim aldığım ne durumda belli olur veya olur mu lütfen acil yardım edin?
Yaptığın şey bir suç instagram veri tabanına en son girilen ağlar kayıt oluyor gidip bir internet kafe üzerinden girdi isen orayı bulup karemaları üzerinden seni bulmaları mümkün eğer evdeki ağ üzerinden yaptı isen bulmaları daha da kolaylaşır telefon üzerinden girdi isen gene bulmaları çok daha kolaylaşır. Sana önerim kişi'den özür dilemen belli bir miktar karşılığın da bu olayı kapatmayı teklif etmen. Diğer türlü çok büyük paralara dava açılır ödeyemeyeceğin için'de sonunda hapse girersin. Bu işler çocuk oyuncağı değil artık internet üzerinden argo şekil'de hakaret etmek bile cezai işleme dahil oldu. Dediğim gibi çözüm yoluna gidip adama ücret teklif eder isen büyük ihtimalle kabul edecektir.

yapacak bır seyın yok kardesm ama genelde böyler şeyler blöf olur kafanı yorma...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri