sanalikayı hackledim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FarCry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu yapilanlar tam olarak hack olmuo arkadaslar eger yaptiklarinin kaydedersen o zaman hack olayi olur !! Kodlari bulmak zor bisey deil ama kaydetmeyi internneti altini ustune getirin bulmak cok zor

yakında onuda bulurum

Yalnız MaxUS farkında mısın bilmiyorum ama burda herkese ezik gibi davranmaya ÇALIŞIYORSUN. Ama şunu bil ki biz o kodları tamamen kullanmayı öğrenene kadar her attığımız adımı paylaşacağız. Elbet herkes bir gün bu kodu tamamen öğrenecek o zamanda utanmayacak mısın ben yine hackledim yine hackledim demeye ?

Beni tanimadan konusma ben kimseye ezik gibi davranmiyorum bu forumda bircok seyi benden daha cok bilen kisiler var . Ben sadece dedimki hack demiyolar bu yaptiklarmiza ama onlari kaydetersen hack olur!! Onun icin yorumlarina dikkat et kardesim

ya vallaha soylemeyeden gecemiyecem ya olm nede gorulmus java scriptn bu kodlarıylan hack yapıldıgı ya bu kodlar sadece eglence amaclı Allah yaraybım ya sabır tobe yarrabım ya:d

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',50); void(0);

Alın buda benden bi kod Yanlız hac mack degil yane hack demeyin gülmekten ölürüm Valaha:d

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)