Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

çatlak doktor House'dan inciler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 585

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama açıldıysa da geçmiş olsun

EVERYBODY LIES (herkes yalan söyler)

Hasta:-O nedir
House-Ağrı kesici
Hasta-Bacağın için
House-Hayır lezzetli oldukları için

hasta: son günlerde eklemlerim ağrıyor ve çoğu zaman hastayım. belki çok fazla çalışıyorum. günde 16km maraton yapıyorum fakat zayıflayamıyorum
House: kollarını kaldır..(bakar).....sende parazit var.
hasta: tenya ya da başka bir şey gibi mi? bir şey yapabilir misiniz?
House: sadece ilk birkaç ay. sonraları bir kaç eyalet dışında almak yasa dışı oluyor.
hasta: yasadışı?
House: üzülme bir çok kadın bu paraziti sevmeyi öğrenir.ona isim verirler, küçük giysiler giydirip diğer parazitlerle oyun günleri ayarlarlar.
hasta: oyun günleri...
House: (kadına ultrason ekranını gösterir) gözlerini senden almış..
hasta: ama... bu imkansız!

H:Eğer iyileşirse ben haklıyım,ölürse sen haklısın.

H:Nefret ve aşk arasında ince bir çizgi yok. Hatta her 20 fitte silahlı gözcülerin olduğu bir Çin Seddi var.

H:Kendini beğenmişlik hakedilmelidir.

H:Asla doktorlara güvenme.

H:Hepimiz hata yaparız ve hepimiz bir bedel öderiz.

Cuddyiğer taraftan, kameralar insanların rol yapmasına neden olur.
Bazen insan gibi davranmalarını sağlar, bazense garip davranmalarını.
House:Bazen de böyle cömert sutyenler giymelerini sağlar.

Cuddy: Bu görüşmeye ekleyeceğin bir şey var mı ?
House: Wilson haklı,Foreman yanlış düşünüyor ve sizin dekolteniz de büro için çok fazla.

House: Hiç kimseyle görüşmedim.Araba almadan önce test sürüşü yaparsın.Evlenmeden önce seks yaparsın.On dakikalık bir görüşmeyle ekip kuramam.Ya onlarla sevişmek hoşuma gitmezse ?

Wilson: House'un bir konuda fikrini değiştirmek istiyorsan,"Söz verdin." demekten daha güçlü birşeye ihtiyacın var.

House: Gizli bir günlüğü var.
Wilson: Başka tür günlük var mı ?
House: Sen ne yapıyorsun ?
Wilson: Sıvı deterjanda indirim varmış.
House: Eğer bu kadar sıkışıksan,sana borçlu olduğum paradan çok ufak bir miktar borç verebilirim.
Wilson: Hayır hayır,seni öyle zor bir durumda bırakmak istemem

Cuddy: Antideprasan teorin ateşi açıklıyor.Peki ya kalbi ? Ve sakın üstüne bina yıkıldı deme.
House: Imm..Peki.
Üstüne bir yapı yıkıl..
Cuddy: Kes.

House: (Cuddy'e) Bağırma olayını şimdi yapman gerektiğini düşündüm.Çünkü ne giydiğini fark ettim ve çok dikkatli dinlemek zorunda değilim.

Amber: Doktor Cuddy,ben Amber Volakis.Doktor House'un yeni asistanlarından biriyim.
Cuddy: Cinsel tacizlerle ilgili şikayetler için insan kaynaklarına,strese bağlı işten çıkmalar için sendika bürosuna ve herhangi bir suç içeren davranış için direkt olarak Plainsboro polis karakoluna başvuracaksın.

Wilson: Takım olayını sevdim.
House: Kendini Cuddy'nin dekoltesine diri diri göm.

House: Wilson,buraya gelmemelisin.Direkt Cuddy'nin cinsel organına yönlendirilmiş bir uyduları var.İçine birşey girme ihtimalinin imkansıza yakın olduğunu söyledim ama.. (iğrenç zevzek -.-' FBI bilmemnesinde söylüyordu bunu)

House: “Kafasında kurşun var.“
Cameron: “Vurulmuş mu?“
House: “ Hayır, birisi ona kurşun fırlatmış.“

Chase: “Hastayla konuşcak mısın?“ (Hasta Tanrı`nın kendisiyle konuştuğuna inanan biridir ve House, hastalarıyla mecbur kalmadıkça konuşmayı reddeden bir doktordur.)
House: “Onunla Tanrı konuşuyor. Tanrı`dan daha iyi olduğumu farz etmek kibirlilik olur.“

House, bir gün sıradan klinik görevine başlarken hastalarına iyi davranmaya karar verir. Hasta odasına girer ve karşısında bir kız oturmaktadır.
Hasta: “Ben de bakireyim, nişanlım da.“
House: “Ona inanıyorum.“
Hasta: “Hamile kalmanın başka bir yolu yok mudur? Mesela tuvalete oturmak gibi?“
House: “Kesinlikle mümkün. Ama tuvalet oturağı ile senin aranda oturan bir başka adamın daha oturması gerekir. Ama evet mümkün. Allah kahretsin çok iyi gidiyordum

Chase:birinin özel hayatına karışmasını ister miydin?
House:Hayır,o yüzden özel hayatım yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri