Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ümit Davala Galatasaray'ı karıştırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musdy123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 231

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1278407569-davala.jpg

Ümit Davala'dan tv8'e zehir zemberek açıklamaları.. İşte tv8'den Selahattin Ekrekli'ye konuşan Davala'nın şok sözleri..

POLAT, SEZGİN'İ NEDEN GÖNDEREMİYOR?
Bu kadar baskıya rağmen, bu kadar seyirci tepkisine rağmen, muhalefetten, basından, her türlü her yerden baskı yiyorsun ve bu adamı gönderemiyorsun. Bunun tek bir açıklaması olabilir demek ki; birbirinizin açığını biliyorsunuz. Yani Adnan Polat, Adnan Sezgin'in açığını biliyor, ya da Adnan Sezgin, Adnan Polat'ın açığını biliyor. Bunun başka bir açıklaması yok. Ben mesela Galatasaray Başkanı olacağım, benim yanımdaki adam bana zarar verecek ve bu şekilde baskı yiyeceğim, gözümü kırpmadan yollarım. Niye bu adamı gönderemiyorsun?

ESKİ FUTBOLCULARIN HEPSİ YÖNETİMLE KÜS
Adnan Polat olsun, Adan Sezgin olsun, Haldun Üstünel olsun, illa 'gel seninle uzun yıllar çalışmak istiyoruz, Skibbe giderse takımın başına sen geçeceksin' diyerek vaadlerde bulundular. Eğer sen bunları bana vaad ediyorsan ve sonunda da kısa bir dönem sonunda Adnan Polatın yaptığı açıklamadan sonra gönderiyorsan ben burada art niyet ararım. Neyin peşindesin onu anlamış değilim. Sonuçta bana yaptıklarının aynısını eski futbolculara da yaptın. Eski futbolculardan kim barışık Adnan Polat'la bana söyler misiniz? Yok, çünkü hepsi küstürüldü.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri