- Konular
- 75
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilindiği Üzere 4x Artık Çoğu PwP ve Tr de Çalışmamaktadaır Benim Kendime Has YontemlerimleÇoğu PwP de 4x vb. hack ÇAliştiriyorum Ama Şuan Benden KAçan 2 PwP,Tr,Z8 Games Bunlarada Yapamadım Sizden İstirhamum Şudur Eğerki Siz Bana .Bin Uzantılı Dosyayı Acacak Proyu Bana Verirseniz Ben Tr Dahil Her PwP ye Her Türlü Hile Gelmiş Geçmiş Hertürlü Hileyi Aktif Hale Getiririm Ama Sorun Şu
.Bin Açacak Prom yoq Lütfen Bana Bu Proları Onermeyin Denedim Olmuyor
1 . Proİso
2 . Magicİso
3 . Ultraİso
4 . Deamontools
5 . Cd Sürücüsüne Cue Dosyasıyla Yükle Ac
6 . İso
7 . Bütün Torrent Proları
Yukarıda Saydığım Ve Sayamadığım Proları Denedim Bilmem Ne Etiketi Bulunamadı Yazip Error Veriyor Yhani Açmiyor Lutfen Yardım Eğer Siden Gelen Yardımla Açarsam Şunu Bilin Ortaklaşa Bir Firmayla Anlaşıp Easymetin2 gibi Bot Yapıp Sizlere Sunarim Yoq Sizden Yardım almam Kendim ve ya bi Şekilde Bulursam Bensen Size Tavsiye Hiç Yorum Bile Yapmayın Parmaklarınız Boşa Yorulur Ona Göre Olurda Yardım Eden Adama Pc'mdeki 4 gb Server Dosyasını Verecem Sadece Bu İstğimi Yerine Getirene ....
.Bin Açacak Prom yoq Lütfen Bana Bu Proları Onermeyin Denedim Olmuyor
1 . Proİso
2 . Magicİso
3 . Ultraİso
4 . Deamontools
5 . Cd Sürücüsüne Cue Dosyasıyla Yükle Ac
6 . İso
7 . Bütün Torrent Proları
Yukarıda Saydığım Ve Sayamadığım Proları Denedim Bilmem Ne Etiketi Bulunamadı Yazip Error Veriyor Yhani Açmiyor Lutfen Yardım Eğer Siden Gelen Yardımla Açarsam Şunu Bilin Ortaklaşa Bir Firmayla Anlaşıp Easymetin2 gibi Bot Yapıp Sizlere Sunarim Yoq Sizden Yardım almam Kendim ve ya bi Şekilde Bulursam Bensen Size Tavsiye Hiç Yorum Bile Yapmayın Parmaklarınız Boşa Yorulur Ona Göre Olurda Yardım Eden Adama Pc'mdeki 4 gb Server Dosyasını Verecem Sadece Bu İstğimi Yerine Getirene ....
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 75
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 0
hiçmi biriniz anlamaz arkadaş yha alalah
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...