Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
TuZaKK 1
TuZaKK
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

@@@ Bu SaçmaLıĞa Son@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F4rqLm1q3Ld1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutsal kılıç,gün ışığı bıçağı,elf yayı...
bunlar ve efsununa göre itemler için 2 hatta bazen 3 item istenebiliyor ve buna karşı kimsenin elinden birşey gelmez;neticede gönül rızasıyla değişen arkadaşlarımız mevcut.

bende gün ışığı var 30 çeviklikli herkes böyle bi itemi 2 edite verirken ben enayi gibi niye tek edite satıyım.

bazen öyle bir takı geliyor karşınıza,mesela sersemletmeli bileziğe 3 edit verdim,tamamen bakış açısına dayalı bir durum,hesabınızda para varken alışveriş yapmayıpta beklerseniz;mutlaka 2 veya daha fazla edit karşılığı marketten item alıp takas edebilirsiniz,tek kelimeyle;alan razı,satan razı...

Dimi. Mesela bi adam gördüm zekalı bir takıya abarttısız söylüyorum 5 edit veriyordu.

geçen konusu geçti arkadaşın 95 silahına 5 edit vermişler takasa gitmiş kendiside şaşırmış bu işe...

bence de çok garip bir durum bu 5 edit 125tl değerinde 95 lik silah 50 tl marketten almak daha mantıklı idi. Arkadaş editmi üretiyordur nedir :D olay merkürde olsa hadi neyse edit ticareti çok diyeceğimde venüs olunca düşünüyorum birazzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri