InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Messi'nin sözleşmesi olay oldu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
Katılım
22 Tem 2009
Konular
770
Mesajlar
1,414
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
-100
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FIFPro'nun başkanı Philippe Piat, Avrupa Komisyonu ve FIFA'ya gönderdiği itiraz dilekçesinde, Barcelona'nın Messi'nin kontratını uzatırken, profesyonel futbolcuların kurallarına saygı göstermediğini savundu.

Bir futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesinin en fazla 5 yılla sınırlı olduğunun tüzüklerinde yer aldığını belirten FIFPro başkanı, Messi'nin ise sözleşmesinin 7 yıl uzatıldığını hatırlattı. Piat ayrıca, Messi'nin sözleşmesini feshetmesi halinde ödeyeceği paranın 150 milyon Avro'dan 250 milyon Avro'ya çıkarılmış olmasının da kurallara aykırı olduğunu savundu.

İspanyol basını, FIFA'nın futbolcularla ilgili tüzüğünün 18. maddesinde "Futbolcuyla yapılan kontrat en az 1 yıl en çok 5 yılla sınırlı kalmalıdır. Diğer tüm kontratlar sadece ulusal yasalara uygun olması halinde geçerli olacaktır" diye yazıldığını hatırlatırken, İspanya'da 1985 yılındaki 1006 sayılı Kraliyet Yasası'nca futbolcuyla istenildiği taktirde ömür boyu bile sözleşme imzalanabileceği ifade edildi.

FIFPro'nun itirazı konusunda Barcelona kulübünün hiçbir endişesi olmadığı, gerektiğinde durumu avukatlarına havale edeceği bildirildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst