PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Heskey çark etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Heskey, İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello'nun "Kendi kulüp takımında düzenli olarak forma giyemeyen oyuncuları 2010 Dünya Kupası Finalleri'ne götürmeyeceğim" açıklamasından sonra, kulübü Aston Villa'ya rest çekmiş ve "Eğer takımımda oynayamayacaksam Güney Afrika'ya nasıl giderim bilemiyorum. Oturup bundan sonra nerede oynayacağımı düşünmek zorundayım" demişti.

Hatta Heskey'nin Liverpool'la görüştüğü ve Ocak ayı için anlaşmaya vardığı bildirilmişti. Ancak Heskey, Aston Villa'nın resmi internet sitesine yaptığı bir açıklamayla İngilizleri şaşkına çevirdi.

Heskey sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Aston Villa'dan ayrılmak istediğime dair ya da buna benzer bir şey söylemedim" dedi. Basının söylemediği şeyleri yazdığını ya da söylediği şeyleri abarttığını iddia eden Heskey, sözlerini, "Buradayım ve Villa'nın oyuncusuyum. Ayrılmayı düşünmüyorum" diye tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri