HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* • Adınız :Berkay
* • Soyadınız :Öztürk
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :Ankara
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :9 Kere
* • Günlük Online Süreniz :14 Saat
* • Özellikleriniz : Boss-Metin-Ws-Gm Bulma-Gerekirse Ox Eventi Yaparım Userlar İle İletişim Sınırımı Korur Ve Düzenli Temiz Bi Oyun Olmasını Sağlarım Userlara Elimden Geldiğince Yardım Ederim TL nin Dediğin Çıkmam Kurallara Uyarım Çok Sayıda [NPC MOBLARI] [Beyaz Kraliyetlere] Kadar Tüm Kodları Bilirim.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :gm.berkay@gmail.com yada facebook [ßy Rko veya msn den aratırsanız msn
berqay_-_0653@hotmail.com facebook ta bu hotmaili taratırsanız ben çıkarım Lütfen Haber Bekliyorum
* • Diğer / Ek :Gerekirse Nacivat Msylq Hepsini Öğrenirim
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:mt2-tr mt2-star mt2-king mt2-wars mt2 king of grand mt2 vpsmt2 oguzcant1mt2 Mod Mt2
Hangi Sunucularda Oynarsınız: Hamachidede vps dede oynarım
* • Soyadınız :Öztürk
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :Ankara
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :9 Kere
* • Günlük Online Süreniz :14 Saat
* • Özellikleriniz : Boss-Metin-Ws-Gm Bulma-Gerekirse Ox Eventi Yaparım Userlar İle İletişim Sınırımı Korur Ve Düzenli Temiz Bi Oyun Olmasını Sağlarım Userlara Elimden Geldiğince Yardım Ederim TL nin Dediğin Çıkmam Kurallara Uyarım Çok Sayıda [NPC MOBLARI] [Beyaz Kraliyetlere] Kadar Tüm Kodları Bilirim.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :gm.berkay@gmail.com yada facebook [ßy Rko veya msn den aratırsanız msn
berqay_-_0653@hotmail.com facebook ta bu hotmaili taratırsanız ben çıkarım Lütfen Haber Bekliyorum
* • Diğer / Ek :Gerekirse Nacivat Msylq Hepsini Öğrenirim
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:mt2-tr mt2-star mt2-king mt2-wars mt2 king of grand mt2 vpsmt2 oguzcant1mt2 Mod Mt2
Hangi Sunucularda Oynarsınız: Hamachidede vps dede oynarım