Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
adım:volkan
soyadım:yıldırım
yaşadığım yer:ankara
çok gmlik yaptım en az 50 tane pwp vardır
kodlar felan aklımda
soyadım:yıldırım
yaşadığım yer:ankara
çok gmlik yaptım en az 50 tane pwp vardır
kodlar felan aklımda
* Adınız :Mustafa Can
* Soyadınız
emirhan
* Yaşınız :16
* Yaşadığınız Yer :istanbul
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5
* Günlük Online Süreniz :8-16 saat
* Özellikleriniz :user cekme pack yapımı sw duzenleme konusunda tecrubeliyim
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Eskiden on olan ScorpionMt2 kurucusuyum [TL]Kratos,*****2,MyMt2 [GA]Avatar,3 kezde hamachi pvpde
* Soyadınız
emirhan* Yaşınız :16
* Yaşadığınız Yer :istanbul
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5
* Günlük Online Süreniz :8-16 saat
* Özellikleriniz :user cekme pack yapımı sw duzenleme konusunda tecrubeliyim
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Eskiden on olan ScorpionMt2 kurucusuyum [TL]Kratos,*****2,MyMt2 [GA]Avatar,3 kezde hamachi pvpde
* • Adınız :Muhammed Halil
* • Soyadınız :Yıldırım
* • Yaşınız :19
* • Yaşadığınız Yer :Adana
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5
* • Günlük Online Süreniz :9-11 saat değişebilir ama kesin 9 saat
* • Özellikleriniz :Navicat,Filezilla,Putty den anlarım,p2p worldport açıgını giderebilirim pro-pack yapabilirim,120 lw silah ekleyebilirim NPC sabitleyebilirim çok User çekebilirim,4x koruması yapabilirim,Level gösterimi yapabilirim,Karakter seçme yerine istediğiniz müziği koyabilirim...
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :locas-locas@hotmail.com
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Gonzalesmt2 [SGA]
Erekmt2[SGM]
Trmt2 [TL]
Sansarmt2[GM]
safakmt2[GM]
İyi Forumlar...
* • Soyadınız :Yıldırım
* • Yaşınız :19
* • Yaşadığınız Yer :Adana
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5
* • Günlük Online Süreniz :9-11 saat değişebilir ama kesin 9 saat
* • Özellikleriniz :Navicat,Filezilla,Putty den anlarım,p2p worldport açıgını giderebilirim pro-pack yapabilirim,120 lw silah ekleyebilirim NPC sabitleyebilirim çok User çekebilirim,4x koruması yapabilirim,Level gösterimi yapabilirim,Karakter seçme yerine istediğiniz müziği koyabilirim...
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :locas-locas@hotmail.com
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Gonzalesmt2 [SGA]
Erekmt2[SGM]
Trmt2 [TL]
Sansarmt2[GM]
safakmt2[GM]
İyi Forumlar...
Adınız:ŞaFak
Soyadınız :uysal
Yaşınız :16 dan gün aLıyorum
Yaşadığınız Yer :esKişehiR
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : VPS server kurdum ( 3kişi Ortak olarak )TL lik yaptım ,2- hamachili Pvp Sw'mvar (Sabit IP ),Deason MT2 DGM yaPtm. ( Tplam 3 tane ) ama kurduqum hamachini haddi hesabı yokTur
Günlük Online Süreniz : yalan yok en az 6 7 saat online ( şartlar geriqi Coqu zaman sabah giriyorum 2.00 -6.00)
Özellikleriniz :gayet tecrübeliyim, Sw sorunlarıyla ilgilenebiliyoum,Panel yapabiliyorum,Nacivat ve proQL qibi programları biliyorum,aSLa oyuna ihanet satış ve oyun kuralları dışında bir işe kalkışmam
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :blaer_26@hotmail.com
Diğer / Ek
BUKADAR)
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Deason mt2 - Nowel mt2- ve hamachi SW leri ve sw lerim
Soyadınız :uysal
Yaşınız :16 dan gün aLıyorum

Yaşadığınız Yer :esKişehiR
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : VPS server kurdum ( 3kişi Ortak olarak )TL lik yaptım ,2- hamachili Pvp Sw'mvar (Sabit IP ),Deason MT2 DGM yaPtm. ( Tplam 3 tane ) ama kurduqum hamachini haddi hesabı yokTur
Günlük Online Süreniz : yalan yok en az 6 7 saat online ( şartlar geriqi Coqu zaman sabah giriyorum 2.00 -6.00)
Özellikleriniz :gayet tecrübeliyim, Sw sorunlarıyla ilgilenebiliyoum,Panel yapabiliyorum,Nacivat ve proQL qibi programları biliyorum,aSLa oyuna ihanet satış ve oyun kuralları dışında bir işe kalkışmam
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :blaer_26@hotmail.com
Diğer / Ek
BUKADAR)
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Deason mt2 - Nowel mt2- ve hamachi SW leri ve sw lerim

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)