Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Diyar'dan Espinoza açıklaması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 183
Konular
770
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
-100
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bazı spor gazetelerinde, Diyarbakırspor'daki alacağı nedeniyle takıma dönmeyeceği iddia edilen kaleci Espinoza, Diyarbakır'a gelerek takımıyla idmanlarına başladı.

Espinoza yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor'la hiç bir sorunu olmadığını belirterek, "Ülkemizin maçı dolayısıyla izinli olarak ülkeme gittim. Uçak şirketlerindeki bilet konusu yüzünden iki gün takımıma geç katıldım. Bunun kanıtı elimde var. Bazı spor gazetelerinin yanlış haberleri üzdü. Benim kulübümle alacak verecek konusunda bir problemim yok. Böyle bir şey de söylememişim. Bunlar düzmece şeylerdir. Ben Diyarbakırspor'u çok seviyorum. Tek düşüncem de onun başarısıdır" dedi.

Diyarbakırspor Menajeri Mehmet Budakın ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kalecimiz Espinoza'nın kendisine verilen izinden geç döndüğü doğrudur. Fakat gazetelerde iddia edilen alacak verecek parasal konudan değil. Uçak seferlerinin aksamasındandır. Olayı bildiğimiz için üzülmedik. Çünkü gerçek ortadadır. Oyuncumuz Diyarbakır'a gelerek takımıyla birlikte antrenmanlarına katıldı. Kendisine ceza vermemiz de söz konusu değil" diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri