HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wolfteam WallHack Son Sürüm Sorunsuz indir
Ocak 31st, 2011 1 Comment Posted in Online Oyunlar, Wolf Team
ArKadaslar Bu Hıleyı Sızınle Paylasmaktan Gurur Duyarım Bu Hıle Son Patch Sonrası ıcın aktıf Hale getırılmıstır
Evet Arkadaslar Walı Bastan assagı Kodladık herseyi değiştirdik denemelerımızde basarılı oldu artık eskısı gibi gene
wallı Kullanabıleceksınız İyi Adam Oldurmeler KOlay GeLsin
Yapmanız Gereken Farklı bunda Bır Sey Var dll dosyası ıcın yapım anlatılmıstır.
C:\Program Files\Softnyx\WolfTeamTS\GameGuard Once Buraya Koyun Kopyaladıktan sonrada
C:\Program Files\Softnyx\WolfTeamTS Sonra buraya Atın 1 � 2 f5 denemesınden sonra oyuna girin
indir
rar şifresi :
çalışıyomu bilmiyorum ama daha denemedim denerseniz yan çarla deneyin çalışıyosa yazın
Ocak 31st, 2011 1 Comment Posted in Online Oyunlar, Wolf Team
ArKadaslar Bu Hıleyı Sızınle Paylasmaktan Gurur Duyarım Bu Hıle Son Patch Sonrası ıcın aktıf Hale getırılmıstır
Evet Arkadaslar Walı Bastan assagı Kodladık herseyi değiştirdik denemelerımızde basarılı oldu artık eskısı gibi gene
wallı Kullanabıleceksınız İyi Adam Oldurmeler KOlay GeLsin
Yapmanız Gereken Farklı bunda Bır Sey Var dll dosyası ıcın yapım anlatılmıstır.
C:\Program Files\Softnyx\WolfTeamTS\GameGuard Once Buraya Koyun Kopyaladıktan sonrada
C:\Program Files\Softnyx\WolfTeamTS Sonra buraya Atın 1 � 2 f5 denemesınden sonra oyuna girin
indir
rar şifresi :
çalışıyomu bilmiyorum ama daha denemedim denerseniz yan çarla deneyin çalışıyosa yazın
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok adısın olum ya. kufur edecem sana ve senın gıbılere ama ona bıle degmezsınız. Benim sitemde bole konu acsanız ıpden banlarım senı ve senın gıbılerı ne anlıyosunuz sacma sapan konu acmakla yok vıruslu yok reklam yok keylogger koyuyosunuz. lan adam gıbı once deneyın calısıyosa temızze paylasında bı katkınız olsun. forumada kullananlarada sizde kufur yemekten kurtulun hoşunuzamı gıdıyo bilmiyomki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)