- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 104
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -151
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ırmak okullarındaki Bir öğrencinin, Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Süper Kupa maçında Gheorghe Hagi ile arasında geçen bir pozisyonu sorması üzerine Roberto Carlos, "Hatırlamıyorum. Futbolda o kadar çok pozisyon var ki; bunların tümünü hatırlamak da mümkün değil zaten. Ancak Hagi, Dünyanın en iyi futbolcularından biridir. Ama her pozisyonu aklımda tutamam" diye konuştu.
Söyleşi sonunda Roberto Carlos'a öğrenciler tarafından çiçek ve plaket verildi. Tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Roberto Carlos, son olarak öğrencilere, "Küçük bir çocukken en çok yapmak istediğim şey, futbolcu olmak ve ünlü biri olmaktı. Tüm Bunları dolu dolu yaşadım ve çok mutluyum. Siz de kendinize hedefler belirleyin ve onları dolu dolu yaşayın" diye öğütte bulundu.
Söyleşi sonunda Roberto Carlos'a öğrenciler tarafından çiçek ve plaket verildi. Tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Roberto Carlos, son olarak öğrencilere, "Küçük bir çocukken en çok yapmak istediğim şey, futbolcu olmak ve ünlü biri olmaktı. Tüm Bunları dolu dolu yaşadım ve çok mutluyum. Siz de kendinize hedefler belirleyin ve onları dolu dolu yaşayın" diye öğütte bulundu.