- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mrb arkdasalr bn oyundan tanıdıgınız isimle KaRaY1LaN.
cumartesi aksamı yukarıda söledigim loncaya savas illan ettim we onlarda kabul ettiler.loncamızda editli kişi yok die bi konu açtı bu bunların baskanı emrebey adında editli we ona bnzer editli isimler gördük.herneyse nasıl olsa yaptıkları işlemedi öne öne getiler bizim loncadaki arkdaslar geldiler editlilerde onları görüne kestiler durum 22 ye 10 oldu yeniliorduk.sonra bn editsiz tüm arkadasrımı çıkardım we sadee bn ve FLiNta kaldık koskoca 15 kişilik loncayı ediitlilerde dahil saolsun bana yardım ederek kestik.şimdi asıl rezil nokta şuki adamlar kapısma esnasında bayrak basıp kaçıorlar ata binip çıkıp hedep tahtasını kaldırıorlar.uaklasıp kaçıorlar.şimdi bu durumda sizinde yorumunuzu bkliorum....:ka24:
cumartesi aksamı yukarıda söledigim loncaya savas illan ettim we onlarda kabul ettiler.loncamızda editli kişi yok die bi konu açtı bu bunların baskanı emrebey adında editli we ona bnzer editli isimler gördük.herneyse nasıl olsa yaptıkları işlemedi öne öne getiler bizim loncadaki arkdaslar geldiler editlilerde onları görüne kestiler durum 22 ye 10 oldu yeniliorduk.sonra bn editsiz tüm arkadasrımı çıkardım we sadee bn ve FLiNta kaldık koskoca 15 kişilik loncayı ediitlilerde dahil saolsun bana yardım ederek kestik.şimdi asıl rezil nokta şuki adamlar kapısma esnasında bayrak basıp kaçıorlar ata binip çıkıp hedep tahtasını kaldırıorlar.uaklasıp kaçıorlar.şimdi bu durumda sizinde yorumunuzu bkliorum....:ka24:
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İMLA HATALARIM WAR K.B SINIRDEN DOLAYI HEEDEF TAHTASI YERINE HEDEP YAZDIM.HEDEF TAHTASI:BASKA KARAKTERIN ÜSTÜNE SAG TIKLIYINCA ONU ISARETLEME DEMEK BILMEYEN ÖGRENSIIN Xd
- Konular
- 1,464
- Reaksiyon Skoru
- 1,642
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 295
- MmoLira
- -2