InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Sacit Kılıncer ( 1947)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheSpike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheSpike

Level 12
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,165
Reaksiyon Skoru
303
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
200
MmoLira
-121
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hv.Pl.Bnb. Sacit Kılıncer 1947 Kula doğumludur. 1968 yılında teğmen, 1969 yılında jet pilotu oldu. 1971 yılında Bandırma`da F-5 uçağı ile geçirdiği kazada omurga travması nedeniyle uçuştan ayrıldı. 1972 yılında atandığı Fizyolojik Eğitim Merkezinde öğretmen olarak görev yaptı. 1978 ve 1983 yıllarında Texas-San Antonio`daki USAFSAM`de uçuş fizyolojisi ve havacılık tıbbı kursları gördü. Pek çok uçucuya uçuş kazalarına neden olma potansiyelindeki fizyolojik unsurları öğrettiği gibi, bir çok uçuş doktoruna da konuyu sevdirmesiyle iz bıraktı. ABD Hava K. kaynaklarından tercüme ettiği Fizyolojik Eğitim Ders Kitabı, bugün de uçuş doktorlarının ve pilotların temel bilgi kaynağı olma özelliğini sürdürmektedir. 1986 yılında emekli olduktan sonra Merkez`deki modern fizyolojik eğitim cihazlarının üreticisi Amerikan ETC firmasının Türkiye temsilciliğini yaptı.

Teşekkürler.

Teşekkürler.. :)

Teşşekürler.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri