- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba.1 yılı aşkın süredir Mmomt2 oynuyorum.Çok seviyesizle karşılaştım.İyi Dostlar edindim Kimisi Hırsız Kimisi Dost canlısı Çıktı.Şimdiki Olaylar Eminim Bende ANKA loncasındayken Bizi devirmeye çalışan işler yakamozun planlarından birisidir.Bırakıyorum Ama yakamozun peşini bırakıyorum
Demiyorum.Oyunda olmayabilirim ama Neler yapacağımı kimse bilemez.Ssmi kendim koydum 3 gün Ban yiyeceğim sanırım.Eğlenirken Eğlendirmeyide anlatmaya çalıştığımı eminim beni tanıyanlar biliyordur.Oyundaki Tek Sebebim
Dürüst olmak gerekirse HarryPotter,ChokTehLiKe,Unstoplee gibi Oyuncuların arasında Kendime arkadaş edinme gereksinimiydi.Onlarda Beni aralarına aldılar.Yeri geldi Çarını veren oLdu.Hepsine Çok teşekkürlerimi sunuyorum Samet ile Kötü bir arkadaşlığımız oldu ama telafi ettim.Kendi öz kardeşimden asla ayırt edemeyeceğim Hakana Çok teşekkür ediyorum Ve Forumda En iyi Rütbeyi hakediyo diyebilirim.Emre Kardeşim Her zaman bana sahip çıktı bende ona çıkmıştırım Onuda öz kardeşimden asla ayırt etmem.
Şeymayı Kız kardeşim veya ablam olarak hep tanımışımdır.
Dünya Döndükçe Düşmanların Arkanda Kalır.
Yani Siz değişinki Sizi Takip edenlerden Bir Farkınız oLsun...
Eğlenirken Eğlendirmeyi de bilmelisiniz Ki farkınız oLsun
Herkeze oyunda başarılar:ka19:
HarryPotter%Unstoplee%ChokTehLike%RasroT%g30n%Mai
Demiyorum.Oyunda olmayabilirim ama Neler yapacağımı kimse bilemez.Ssmi kendim koydum 3 gün Ban yiyeceğim sanırım.Eğlenirken Eğlendirmeyide anlatmaya çalıştığımı eminim beni tanıyanlar biliyordur.Oyundaki Tek Sebebim
Dürüst olmak gerekirse HarryPotter,ChokTehLiKe,Unstoplee gibi Oyuncuların arasında Kendime arkadaş edinme gereksinimiydi.Onlarda Beni aralarına aldılar.Yeri geldi Çarını veren oLdu.Hepsine Çok teşekkürlerimi sunuyorum Samet ile Kötü bir arkadaşlığımız oldu ama telafi ettim.Kendi öz kardeşimden asla ayırt edemeyeceğim Hakana Çok teşekkür ediyorum Ve Forumda En iyi Rütbeyi hakediyo diyebilirim.Emre Kardeşim Her zaman bana sahip çıktı bende ona çıkmıştırım Onuda öz kardeşimden asla ayırt etmem.
Şeymayı Kız kardeşim veya ablam olarak hep tanımışımdır.
Dünya Döndükçe Düşmanların Arkanda Kalır.
Yani Siz değişinki Sizi Takip edenlerden Bir Farkınız oLsun...
Eğlenirken Eğlendirmeyi de bilmelisiniz Ki farkınız oLsun
Herkeze oyunda başarılar:ka19:
HarryPotter%Unstoplee%ChokTehLike%RasroT%g30n%Mai
- Konular
- 176
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel yazı
anlayana
anlayana- Katılım
- 21 Nis 2010
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
GüzeL konuşmussun krdeşim Sana haksızlık edenler bunu gördülerse atsınlar kendilerini bi yerden