Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

İstediğiniz Buysa Alın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kimlerleyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Kimlerleyim

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
233
Reaksiyon Skoru
67
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba.1 yılı aşkın süredir Mmomt2 oynuyorum.Çok seviyesizle karşılaştım.İyi Dostlar edindim Kimisi Hırsız Kimisi Dost canlısı Çıktı.Şimdiki Olaylar Eminim Bende ANKA loncasındayken Bizi devirmeye çalışan işler yakamozun planlarından birisidir.Bırakıyorum Ama yakamozun peşini bırakıyorum
Demiyorum.Oyunda olmayabilirim ama Neler yapacağımı kimse bilemez.Ssmi kendim koydum 3 gün Ban yiyeceğim sanırım.Eğlenirken Eğlendirmeyide anlatmaya çalıştığımı eminim beni tanıyanlar biliyordur.Oyundaki Tek Sebebim

Dürüst olmak gerekirse HarryPotter,ChokTehLiKe,Unstoplee gibi Oyuncuların arasında Kendime arkadaş edinme gereksinimiydi.Onlarda Beni aralarına aldılar.Yeri geldi Çarını veren oLdu.Hepsine Çok teşekkürlerimi sunuyorum Samet ile Kötü bir arkadaşlığımız oldu ama telafi ettim.Kendi öz kardeşimden asla ayırt edemeyeceğim Hakana Çok teşekkür ediyorum Ve Forumda En iyi Rütbeyi hakediyo diyebilirim.Emre Kardeşim Her zaman bana sahip çıktı bende ona çıkmıştırım Onuda öz kardeşimden asla ayırt etmem.
Şeymayı Kız kardeşim veya ablam olarak hep tanımışımdır.

Dünya Döndükçe Düşmanların Arkanda Kalır.

Yani Siz değişinki Sizi Takip edenlerden Bir Farkınız oLsun...

Eğlenirken Eğlendirmeyi de bilmelisiniz Ki farkınız oLsun

Herkeze oyunda başarılar:ka19:

HarryPotter%Unstoplee%ChokTehLike%RasroT%g30n%Mai

güzel yazı :) anlayana

GüzeL konuşmussun krdeşim Sana haksızlık edenler bunu gördülerse atsınlar kendilerini bi yerden :)

elbet hatalarını anlarlar :)

Namus ve şeref Düşmandan kaçarak kurtarılmaz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri