Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bende metin2 çalışıyor çözümünü buldum metin2nin sitesine girin metin2yi indirin setupunu yapın metin2 çalışır ben yaptım %100 garanti![]()
ula sallama %100 garanti felan deil ben kaç kere indirdim denedim olmuyor en az 5 kere nidri sil kur felan olmuo işte

Yaw benim Metin2 D sürücüsünde yüklü ondan dolayı oluyor olabilirmi nolur bi cevap yarın okuldan gelice Cye taşıyacagım inş. olur kimin dediği olursa + repini verecem nasıl verildiğinide az biliom rep nasıl verilio onuda yazında bulan olursa en yüksek rep i ona verecem nolurrrrr

arkadaşlar benimkide ortalarda bi yerde hata veriyo çözüm yokmu metin2 yi 1 aydır açamıyorum yaaaa
arkadaşlar bide bazı sitelerde gördüm eğer metin2 niz c deyse d ye atın d deyse c ye atın çalışır diolar ben denedim yalanmış
benim bi arkadaş var gözümün önünde onun yorrenti doldu ve metin2 ye girdi onunkinde hata vermiyomuş ona sordum beklicem diyo bekliyorum bekliyorum hep hata verio
benim bi arkadaş var gözümün önünde onun yorrenti doldu ve metin2 ye girdi onunkinde hata vermiyomuş ona sordum beklicem diyo bekliyorum bekliyorum hep hata verio

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)