farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin 2 Multi ingame MT2M Hack Hilesi 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfe28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

xtgtqlzsol.jpg

Merhaba arkadaş lar hilemizin adı Multi ingame MT2M Hack hackimiz gayet güzel ve kullanımıda basit.şimdi size öncelikle hilemizin özelikkleriniz anlatayım:
ÖZELLİKLER
-Gündüz ve Gece ayarlama
-Hareket ve Saldırı hızı
-Picup
-Kamera
-Kombo
-Teleport
-Auto bot
-Exp bot
arkadaşlar bi kaç özellik daha var ama tam anlamadım onların özelliklerini siz kurcalarsanız eminim bulursunuz şimdi size hemen:
1:pack klasörün icinde bulunan dosyaları metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icinde bulunan pack klasörün icine atınız
2:kamer klasörünüde metin2 oyunun icine atınız
3: Daha sonra AutoPot ve mod_config ve Metin2 Start dosyalarınıda metin2 oyunun kurulu oldugu
klasörün icine atacaksınız daha sonra metin2 starttan oyuna giris yapacaksınız hepsi bukadar.Birde aşşağıya videolu anlatımı koydum anlamıyanlar ordan yapabilir:

Ve hilemizi aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz buyrun link:

Not:
-Hilemizi nod 32 ile tarattım ve vürüs çıkmadı.
-
-Arkadaşlar resim ve vidioyu görmek için linklere tıklamanız yeterli
Herkese iyi oyunlar iyi hackler:ka19:

Son düzenleme:
arkadaşlar rapidshare linkler ölüyo yada bozuluyo hep o yüzden hotfileye attım gerçekten kaliteli hotfile o yüzden ben hotfileden indirim derim bide konu sabitlenirse sevinirim herekese iyi hackler.İndiren arkadaşlar lütfen yorum yazssın ki diğer arkadaşlarımızda bilgilensin.:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri