kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

ılgılenırmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dyonsoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

cölden koye ısınlandım ve car tam kendıne gelmedı 10 sanıye bayrak basmıs gıbı gorundu sonradan envantere bır baktım +8 buyucu kılıcı hacklı gıbıydı karakter atana kdr envaterde kaldı karakter attıktan sonra kayboldu ayrıca bundn sonra bır nınjayla ws attım 30 ok savunmasına rahmen 700-800 vurdu ve ok savunmasını artırdım 3k cıktı ve her karakter uzerındede bu sekılde aynı ıtemlerle samandan 40k yedım karakter attım geldım ve aynı ıtemlerle 0 vurdu 3 4 kere carda bır sorun var ılgılenırmısınız

cölden koye ısınlandım ve car tam kendıne gelmedı 10 sanıye bayrak basmıs gıbı gorundu sonradan envantere bır baktım +8 buyucu kılıcı hacklı gıbıydı karakter atana kdr envaterde kaldı karakter attıktan sonra kayboldu ayrıca bundn sonra bır nınjayla ws attım 30 ok savunmasına rahmen 700-800 vurdu ve ok savunmasını artırdım 3k cıktı ve her karakter uzerındede bu sekılde aynı ıtemlerle samandan 40k yedım karakter attım geldım ve aynı ıtemlerle 0 vurdu 3 4 kere carda bır sorun var ılgılenırmısınız

bir ninja derken ? :DDD

orda 1 sorun oluşmuş belli benim (1 ninja) lonca ismini de görememişsin. Bu sorun sık tekrarlanıyorsa orasını bilemem tabii ki. Arada bana da oluyor envanterdeki herşeyi sp olarak görebiliyorum ama hiç hackli item gibi görmemiştim :D

benım ıcın bu ıtemın sorunu yok benım anlamadım kasarkende aynı seylerı yasıyorum ws atıyorum 40 yıyorum aynı ıtemlerle gene ws attımızda 0 vuruyor kasarken odayı toplıyorum canım ınmıyor full 2 slot keserken canım gıdıyor oluyorum bu normalmı okcuyla ws atıyorum 30 ok savunmasınla 700 vuruyor 90 takıyorum 3k vurmaya baslıyor normalmı bunlar ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri