xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Wolfteam Lag da acill yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak34523
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya Arkadaşlar Bana bi Yardım Edermısınız lütfen Bazıları Lag yapıyo ve Görünmez Oluyolar Tab dan baktıgımda üstünde Bekleme yazıyo ama Hala adam vuruyo Bende Lag yapıyorum ama Görunmez olamıyorum bilenler söleyebilirlermı lütfen çok acil ya Söleyenlerden Allah Razı olsun Sölemeyenden de Allah razı olsun

İllegal işlere karşıyım ama senin için birkaç taktik verebilirim :)

Madde 1 :Öncelikle bir video sitesine girip videoları açabilirsiniz.Bu şekilde acayip lag olursunuz.
Madde 2 :Anti-Virüs Programı ile bilgisayarı tamamen taratıp yani tarama yaparken oyuna girebilirsiniz buda çok lag yapar :)
Madde 3 (En Sevdiğim Madde) :Oyuna Girip Doğru Düzgün Bir Şekilde Oynuya Bilirsiniz :)

Lag olup oynamayı düşünüyorsan yanılıyorsun belki görünmez olabilirsin ama Senin de internet hızın yavaşlıyıcak ve kimseyi vuramıyıcaksın

Lag olup oynamayı düşünüyorsan yanılıyorsun belki görünmez olabilirsin ama Senin de internet hızın yavaşlıyıcak ve kimseyi vuramıyıcaksın

Katılıyorum ama benim verdiğim taktikleri bir dene istersen oluyor. :)

İnternet hızını düşürmek kalıcı olabilir.Auto pack yükleme yaparken sorunlar yaşabilirsin.Sadece 7-8li combo yapmak için tamamen oyunundan olma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri