HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serverımız biliyorsunuzdur belki daha önce vardı ama o kurdugum server çöktü hamachi server olmasına ragmen 1 hafta kadar sürdü ve 105 üye vardı lag durumuda orta haldeydi ama malesf milletin bu sabırsızlıgı yüzünden server çöktü oyunda server bakımda yazıyordum dakika bası aynı kisiler noldu servera ne zmn acılır bisi söle napıcaz smdi ne zaman acılcak hadi acın artık server bakıma girio susmuolar durmadan konusuyolar yani bu kadar seye ragmen yinede server iyi dayandı simdi tekrar yeni server actım npc lere item koymak az da olsa insanı ugrastırıo ve bu serverın kısa süreli olmasını istemiyorum simdi burda reklam yapmak gibi olmaz insallah kendimin kurmus oldugu forum sitesivar biz serverdakiler olarak tüm linkler server hakkında konular serverın online durumu yeni eklentileri kayıt nasıl olunacagı indirme linkleri servera istekleriniz bunun gibi şeyleri burada paylasıyoruz yanlız benim orda kayıt sayfası linkini vermem yine serverı dolduracaktır o yüzden baska bir yöntem uyguluyorum ziyaret etmek isteyenler baka bilir bunlarda serverdan resimler

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeş bana uyelıkle ex eyi verebilirmisin özelden?Eğer bi mahsuru yoksa bu güzel serverde oynamak ısterım..3 gb ram var kaldırırmı acaba?Başarılarınızın Devamını Dilerim..İyi oyunlar..
İyi forumlar..
İyi forumlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...