- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ön celikle adminlere ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim oyunun bazı hilelerini kapatmışlar ve oyun güzelleşmiş elerine sağlık
Oyuna girmeyeli çok uzun zaman oldu bu server acıla sanırım 19 ay oldu çok iyi yerlere geldi
Fakat söyle bir durum var ki Edit dizen arkadaşlar Emeğe saygı göstermemeye başlamış efendiliğini yitirmişler Eski arkadaşlar beni tanırlar ve bilirler benim nasıl bir insan olduğumu
Keşke oyun hataları düzel meseydide saygı bir parçada olsa kalsaydı oyunu bırakıyorum sağlıcakla kalın
Saygılarımla
HELLLL
Oyuna girmeyeli çok uzun zaman oldu bu server acıla sanırım 19 ay oldu çok iyi yerlere geldi
Fakat söyle bir durum var ki Edit dizen arkadaşlar Emeğe saygı göstermemeye başlamış efendiliğini yitirmişler Eski arkadaşlar beni tanırlar ve bilirler benim nasıl bir insan olduğumu
Keşke oyun hataları düzel meseydide saygı bir parçada olsa kalsaydı oyunu bırakıyorum sağlıcakla kalın
Saygılarımla
HELLLL
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Oyunumu bırakıyosun
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Mesaja gel
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...