Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İlginç iddia ve cevap !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wielwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçla birlikte yeni bir döneme gireceklerini belirterek, önde olduklarını ve bugünden itibaren yarışa yeniden başlayacaklarını söyledi.

Güneş, "Hakemlerle ilgili konuyu Fenerbahçe maçı öncesinde kapatmıştım. Ama bunu anlamadılar. Olayın içinde yokken gidip Fenerbahçe'nin sorumlu kişisine başarı diledim. Bunu Türkiye'nin anlaması için 10 yıl geçmesi gerekir" dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Önemli açıklamalarda bulunan Güneş, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Geride kalan 3 maçta alınan olumsuz sonuçların ardından yeni bir gündem oluştuğunu belirten Güneş, "Ligin ikinci yarısının ilk maçında Ankaragücü karşısında alınan beraberlik, kupadan elenmemiz ve son olarak Fenerbahçe'ye mağlup olmamıza yönelik bir gündemimiz var. Lige baktığımızda önümüzde 15 hafta daha var. Yarışın ortasını henüz yeni geçtik. Bunun bir maraton olduğunu hep söyledik. Söylediklerimiz ve yaptıklarımızın çelişip çelişmediğini ortaya koymak daha kolay olur.
İlkeli, cesur, keyif alan ve keyif veren futbol oynayıp, aldığımız sonuçlarla yukarıya çıkmak istediğimizi söyledik. Son oynadığımız maç beni de kamuoyunu da tamim etmedi. Ancak yorumlar üzerinden haber yapılmasını doğru bulmuyorum" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri