HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bni ekle 

Seni yazıyorum ama bu sefagenc55 mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka üyelerin mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekiyor yazıyor
senide ekliyorum Dna senin repi verdim
senide ekliyorum Dna senin repi verdim
Son düzenleme:
Valla karakterleri filan pek sevmem (Gerçi önceden Raito'yu çok severdim ama psiko olduğunu düşündüm ve Shinigami Ryuka geçtim
) ama anime beni aldı götürdü. Unutamayacağım animelerden biri. Bölümleri vardı nerde bilmiyom şu an ama gene izlerim gene izlerim. Japon şarkılarını bile sevmeme rağmen bunun müzikleride coşturdu beni. Katılıyorum!
NOT : Rep için katılan varsa söyliyim katılmışsınız en azından izleyin ölmezsiniz şahane
) ama anime beni aldı götürdü. Unutamayacağım animelerden biri. Bölümleri vardı nerde bilmiyom şu an ama gene izlerim gene izlerim. Japon şarkılarını bile sevmeme rağmen bunun müzikleride coşturdu beni. Katılıyorum!NOT : Rep için katılan varsa söyliyim katılmışsınız en azından izleyin ölmezsiniz şahane
http://www.turkmmo.com/fan-club/36064-anime-fan-clup-gel-gel-gel.html
Var grup ama buda açık kalsın ekle beni bitirdiğim animeler arasında yer alır her zaman için L ciyiz xD
Var grup ama buda açık kalsın ekle beni bitirdiğim animeler arasında yer alır her zaman için L ciyiz xD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)