- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Size Mükemmel Bir Hamachi Server Anlatacağım Gerçekten Müthiş Bişi Seviceksiniz Bundan Eminim Gibi Bişey
)
EveT Arkadaşlar Yep Yeni Hamachi Server Tanıtacağım..
Arkadaşlar Server Daha Çok YenidiR 23.01.2011 Tarihinde AçılmıştıR..
Serverimizin İsmi VoLF-Mt2'Dir.
Server Özellikleri Şöyle ;
Hp:30k Gelmektedir - Savunmalar %70 Gelmektedir - Geriye Kalan Efsunlarımız İse %190 Gelmektedir ..
Game Masterlerimiz ;
[TL]DeaThNinJa - [GA]WicqedLe - [SGM]qHosT - [GM]Swatch'Dir !!
Hamachi Ağlarımız ;
VoLF-Mt2 , VoLF-Mt2-1 , VoLF-Mt2-2 , VoLF-Mt2-3 , VoLF-Mt2-4 , VoLF-Mt2-5 , VoLF-Mt2-6 Ağları Doldu !
VoLF-Mt2-7 Ağına Giriniz..
Ağlar Doldukça Yenileri AçılıcaktıR..
Ağ Şifreleri 123 ' Tür...
MC:5.93.161.165
Dip Not:Mavi Bayrak oLunuz..
Arkadaşlar Bir Sorun Olmadığı Sürece Hergün En Az 3 Kez Ox EvenTi oLuR Ancak Serverde En Az 9 Kişi Olunca [TL] Ox EvenTini BaşlatıyoR Ox Eventindeki Ödüller DeişiyoR..
Mesela Edit 120 Level Silahı veya Editsiz 120 Level Silahı VeriliyoR Başkaa Beyaz Zırh VeriliyoR Kısacası Süpriz Hediyeler VeriliyoR Diyebiliriz Seviceksiniz Ben Şahsen Garanti Veriyorum
Şimdiden İyi Oyunlar Dilerim...
Serverde Görüşürüz ßß..
[TL]DeaThNinJa
)EveT Arkadaşlar Yep Yeni Hamachi Server Tanıtacağım..
Arkadaşlar Server Daha Çok YenidiR 23.01.2011 Tarihinde AçılmıştıR..
Serverimizin İsmi VoLF-Mt2'Dir.
Server Özellikleri Şöyle ;
Hp:30k Gelmektedir - Savunmalar %70 Gelmektedir - Geriye Kalan Efsunlarımız İse %190 Gelmektedir ..
Game Masterlerimiz ;
[TL]DeaThNinJa - [GA]WicqedLe - [SGM]qHosT - [GM]Swatch'Dir !!
Hamachi Ağlarımız ;
VoLF-Mt2 , VoLF-Mt2-1 , VoLF-Mt2-2 , VoLF-Mt2-3 , VoLF-Mt2-4 , VoLF-Mt2-5 , VoLF-Mt2-6 Ağları Doldu !
VoLF-Mt2-7 Ağına Giriniz..
Ağlar Doldukça Yenileri AçılıcaktıR..
Ağ Şifreleri 123 ' Tür...
MC:5.93.161.165
Dip Not:Mavi Bayrak oLunuz..
Arkadaşlar Bir Sorun Olmadığı Sürece Hergün En Az 3 Kez Ox EvenTi oLuR Ancak Serverde En Az 9 Kişi Olunca [TL] Ox EvenTini BaşlatıyoR Ox Eventindeki Ödüller DeişiyoR..
Mesela Edit 120 Level Silahı veya Editsiz 120 Level Silahı VeriliyoR Başkaa Beyaz Zırh VeriliyoR Kısacası Süpriz Hediyeler VeriliyoR Diyebiliriz Seviceksiniz Ben Şahsen Garanti Veriyorum

Şimdiden İyi Oyunlar Dilerim...
Serverde Görüşürüz ßß..
[TL]DeaThNinJa