farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

İstediğim gibi bir pvp arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben bir çok pvp gördüm oynadım hepsinden sıkıldım bir süre sonra istemedim.Şimdi benim istiyceğim özeliklerde bi pvp arıyorum böyle pvp varsa lütfen yorum olarak sitesini yazın.

>> İstediğim Özellikler <<

+50 lvl den başlaması
Çelik ve 65 Silahların 1. Sınıf[Muharebe,Partizan,EjderhaBıçağı vb..]
Efsun oranları Sabit yani ; yarı insan 15 ,kritik 15,Max HP 5k ,Max Sp 2-3k gibi
Kraliyet mümkünse Hiç olmasın Biliyorum TL ye faydası var ama oyundaki Eşitliği sağlamak için bence satılmamalı
NPC lerde P Açma olsun
4x,Dc gibi Hİle Engeli olsun
ve GM LER "GERÇEKTEN" 7/24 ilgilensin. Bazı Pvp lerde 7/24 ilgilenilir yazıyor ama hiç GM açık olmuyor ..
Uzun Dayanıklı Bi pvp olsun
Bug ve Lag Kesinlikle olmasın
Droplarda %800 üstünde olsn
Her Gün Düzenli Ox,Metin,Takana(yanlışHatırlamıyorsam),Boss Eventleri olsun

YANİ BEN ÇOK ANORMALKİ BİRAZ KOLAY VE BIR O KADARDA KASMALIK OLSUN ,BU OYUNU OYNARKEN EĞLENMEK İSTİYORUM Güzel DOSTLUKLAR Falan Filan..

Tekrar Söylüyorum Bu Özellikleri İçeren Pvp varsa Lütfen Yorum Olarak yazsın veya errick_55 @ ho tmai l. com(BoşluklarıSilin) MSN Mi eklesin ordan Söylesin . Aramaktan bıktım Herkes Aynı Konuyu Peş Peşe Açıyor Sıkıldım Artık isyanlardayım arkadaş 1 kere aç gelen gelir Ardı Ardına açıp ne fayda sağlıcak..

Yorumlarınızı ve Msn den İletilerinizi Bekliyorum..

Eren ÖZYAZICI

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri