DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Navis Lamia Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan _tusunami_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 502

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.Bölüm
--------

Arkadaşlar öncelikle yanan kum adasında bulunan kaptan feodora görevini gidip alıyoruz.Daha sonra biraz güneyindeki iskeleye uzanıyoruz ve teleport noktasından geçiyoruz.İçeride bizi muhafızımız bekliyor olucak onunla yaptığımız kısa görüşmeli görev sonrası görevi alıyoruz.Arkasından tekrar aynı muhafıza konuşma açıyoruz ve 1. bölümü bitiriyoruz.Bu bölümde yapmamız gereken bir şey yok.


2.Bölüm

---------
Bu bölümde yine az önce konuştuğumuz muhafızdan görevi alıyoruz ve az ilerledeki portaldan geçiş yapıyoruz.İçeride bizim bulmamız gereken bi vatandaş var onunla konuşuyoruz.Konuştuktan sonra görevi yaptık sayılıyoruz.Üstünde simge olmamasına rağmen görevimizi bitirdiğimiz belli oluyor.Sonra yine aynı vatandaşa gidip görevi veriyoruz.Ve 3. görevi alıyoruz.
3.Bölüm
-------
3. bölümdede yine bir adam bulacaz az önceki yaptığımız işlemlerin aynısını gerçekleştiriyoruz.Ve 4. bölüme geçiyoruz ilk mini savaşımız burda başlayacak.

4.Bölüm

--------
Az önce konuştuğumuz vatandaştan görevi alıyoruz ve bizden yavru kraken kesmemizi istiyor.Hemen o yaratığı kesip adama bilgi veriyoruz ve oda bize sıradaki portal için gerekli geçiş belgesini veriyor ve bizi öbür portala geçişimizi sağlıyor.
5.Bölüm
--------

5. bölümde girişin az ilerdeki tapınak şövalyesine gidiyoruz ve görevi alıyoruz.Bu bölüm biraz uğraştırıyor diğerlerine oranla.Tek tek bütün portallara giriyoruz(Portallar geminin 2 tarafında ve toplam 6 tane).Tek tek girdikten sonra 3 farklı çeşit karşımıza çıkıcak.


a- Cadı : O cadı değil heyecan yapmayın
icon_e_biggrin.gif
tipi lanetli bişeye benzeyen hayalet gibi bi kız var.Onunla biraz konuşun daha sonra size otomatik olarak 1. parçayı verecektir.
b- Ceset : İçeri girdiğimiz bazı odalarda yerde uzanan solgun adamlar yani cesetleri göreceğiz bu adamlarıda sol tıklayarak bi güzel arayacağız.Aradıktan sonra size cesedin emaneti gibi bi item verecek o itemi aktif edince içinden ya pot vb. çıkar yada görev itemi eğer bi odada ceset varsa pot çıksa bile cesetleri aramaya devam edin çünkü o odanın cesetlerle alakalı olduğunu gösteriyor.
c- Canavar : Eğer bulunduğumuz odada ceset ve cadı yoksa o zaman dövüşeceğiz demektir.Odadaki yaratıkları kesin bir süre sonra parça düşecektir ve bu şekilde 6 tane parçayı da tamamlamış olacaksınız.

Daha sonra tapınak şövalyesinden görevinizi bitirin ve asıl çarpışma için hazırlanın !


6.Bölüm

---------
Bu bölümde şövalyeden görevinizi alın ve hemen arkasındaki portalı kullanarak içeri girin yokuşu çıkın ve platformun üstündeki iri yarı lanetli şeyi öldürün(20 lw altı görevi tek başına yapmasın).Arkasındaki portalı kullanın ve iskeleye geri dönün.Sonra kaptan feodoraya geri dönün ve müjdeyi verin.
TEBRİKLER GÖREVİ BAŞARIYLA TAMAMLADINIZ.
EĞER BİR YARDIMIM OLDUYSA NE MUTLU BANA.OLABİLDİĞİNCE BASİT ANLATMAYA ÇALIŞTIM.FARKLI FARKLI NAVİS LAMİA GÖREV SORULARI AÇILACAĞINA TÜM ARKADAŞLAR BURDAN YARARLANSIN İSTEDİM. ANCAK YARDIMIM OLAN ARKADAŞLARDAN TEK BİR RİCAM VAR.UFACIK MİNNACIK BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİNİZ.
ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN BANA AİTTİR.
DİPNOT:FRAGMANLARINIZ OLMADAN GİRMEYİN AKSİ TAKDİRDE AŞIRI ZORLANIRSINIZ.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst