Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her Türlü Sorularınız Skilleriniz Kafanıza Takılan Herşeyi Sorabilirsiniz .
En Geç 24 Saate Cevap Yazılır .
İyi Forumlar .
En Geç 24 Saate Cevap Yazılır .
İyi Forumlar .
Mrb Benim savaşcı bir karekterim var" Ama nerde kasacakımı bilmiyorum.
ozeliklerini sölym 1.olumcul plaka +9
zlgı taşlı:1ri kırık.2.savunma taşı basılı+3. 2. dolunay+9.ort20.bcr:-2 taşları savaşçıcan koruyan taş+3 ve..oldurcu darbe taşı +2 basılı
takıları:demirkask +7 gmsblzk.+6..altınkolyeHP"siz.+6.ayakkaıb34lvlik +4.Kalkan savaşkalkanı +7. Sence bu karakter.ne deişmesi gerek ve nerde en iyi exp gelir örenmek istiyorum.!!!!
statüsü:HP:+90 STR:23 :GERİLERİ DÜŞÜK 35lv nerde kascam
ozeliklerini sölym 1.olumcul plaka +9
zlgı taşlı:1ri kırık.2.savunma taşı basılı+3. 2. dolunay+9.ort20.bcr:-2 taşları savaşçıcan koruyan taş+3 ve..oldurcu darbe taşı +2 basılı takıları:demirkask +7 gmsblzk.+6..altınkolyeHP"siz.+6.ayakkaıb34lvlik +4.Kalkan savaşkalkanı +7. Sence bu karakter.ne deişmesi gerek ve nerde en iyi exp gelir örenmek istiyorum.!!!!
diğer Konuları kilitledim![]()
TeşekürLer
Mrb Benim savaşcı bir karekterim var" Ama nerde kasacakımı bilmiyorum.
ozeliklerini sölym 1.olumcul plaka +9zlgı taşlı:1ri kırık.2.savunma taşı basılı+3. 2. dolunay+9.ort20.bcr:-2 taşları savaşçıcan koruyan taş+3 ve..oldurcu darbe taşı +2 basılı
takıları:demirkask +7 gmsblzk.+6..altınkolyeHP"siz.+6.ayakkaıb34lvlik +4.Kalkan savaşkalkanı +7. Sence bu karakter.ne deişmesi gerek ve nerde en iyi exp gelir örenmek istiyorum.!!!!
Burası Sura Bölümü Fakat İlk Soru Diye CevapLıyorum .
Bence Arkadaşım Soo ' ya Git Bi Tanede 23 LeveL Şaman Kas Kritigi Master Yap. Soo ' ya Git Orda 3-4 Grup Alırsın Diye Düşünüyorum Burda Kasarsın .
İtemLere Gelince .
Demir Kaskı +9 Yap Gümüs Bilezigi +9 Yap 1 K HpLi Kolye Ve Ayakkabı Yap .
+6 +7 Besgen Al SersemLikLi Yada +9 Besgen Al .
Ben 35 LeveLken Çar Aynen Böyleydi . Günde 3 LeveL Kasıyodum 35 ten 45 e 3 Günde Oldum K.geLsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)