- Konular
- 494
- Online süresi
- 2h 21s
- Reaksiyon Skoru
- 317
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aeria Games Dahamı Zevkli Wolfteam Turkeyden Hiç Bir Farkı Yok!!! Oyunun Açıkları Daha Fazla Ayrıca Sunucular Bomboş Oyunda Örneğin Santral Oynuyacaksınız 12 Veya 13 Kamp Var Sanırım Bİr tane bile santral bulamıyorsunuz veya başka server oyun çok zevksiz ms ler deseniz uçuyor 500-400 Girecek oda bulamıyorsunuz girseniz insan değil kurt olacaksınız mecbur insanda yer buldum paint. Tam 50 dk bekledim kurta biri girsin diye hemde kamp Baya doluydu (Full Değil) Oyunda sadece 2 tane kamp orta seviyede diğerlerinde 5-6 tane oda var yani oyuna 3 kamp bile yeterli.Kesinlikle tavsiye etmiyorum ayrıca Ege Oynamadan Yorum Yapma!!
bir kere farklı dediğimde anladığın şey farklı

- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynen joygame acılmadan once 1 yıl aeria oynadım ve iğrençin daniskası diyebilirim
Herkesin türklere noob dediği bir oyunu oynayacaksanız buyrun oynayn.
1-2 Anımı anlatayım
Aeria oynuyordum 1200 ap cektim telefondan bi set satılıyordu 1200 e neyse aldım 1 hafta sonra aynı set fiyatı ise 600 ap şimdi o oyunu oynarmısın oynamazmısın herifler seni bir kazıklıyor bir kazıklıyor...
Herkesin türklere noob dediği bir oyunu oynayacaksanız buyrun oynayn.
1-2 Anımı anlatayım
Aeria oynuyordum 1200 ap cektim telefondan bi set satılıyordu 1200 e neyse aldım 1 hafta sonra aynı set fiyatı ise 600 ap şimdi o oyunu oynarmısın oynamazmısın herifler seni bir kazıklıyor bir kazıklıyor...
- Konular
- 494
- Online süresi
- 2h 21s
- Reaksiyon Skoru
- 317
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
ben sadece paylaştım
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkasdasalr bu oynu nrdn indrcz +++ reppp
DD
DD- Katılım
- 7 Şub 2011
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Server'ın açıklarının olmasını,daha kötü bir durum..
Biliyorsun ki ,saçmalıyorsun ve oda bulmanın Aeria'da ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun veya hâttâ yanlış yorumlandırıyorsun.King,damgayı koymuş.Ne diyeyim,artık..
Biliyorsun ki ,saçmalıyorsun ve oda bulmanın Aeria'da ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun veya hâttâ yanlış yorumlandırıyorsun.King,damgayı koymuş.Ne diyeyim,artık..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)