HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Arkadaşlar
Rüzgar Teknoloji (Samet Abi Çok Yoğun Geceleri Ticketlerime Cevap Veriyor Adam Sanırım Hayalet
)
TurkVDS (Tam bir yorum yapamayacağım ama güvenilir olduğu kesin)
Bilteksis (Vpsnizi Verirler Ama Pek Destek Veremezler YOĞUNLAR)
KayitWeb (Vpsenizi 30 Dakikada Verirler Destekleride Çok Güzel Destek Elemanları Arı Gibi
)Ayrıca Şuanda Kampanyadalar Çok Uygun Fiyatlar
Benim Önerim İse
KayitWeb ve Rüzgar Teknoloji
kayitweb@hotmail.com (Adamlar Destekten Sitelerini Tam Bitiremediler)
www.kayitweb.net
rt@ruzgarteknoloji.net (Adamlar Hayalet Gibi Gece Gündüz Çalışıyorlar Destekleride Ona Rağmen Güzel)
İyi Forumlar...
Rüzgar Teknoloji (Samet Abi Çok Yoğun Geceleri Ticketlerime Cevap Veriyor Adam Sanırım Hayalet
)TurkVDS (Tam bir yorum yapamayacağım ama güvenilir olduğu kesin)
KayitWeb (Vpsenizi 30 Dakikada Verirler Destekleride Çok Güzel Destek Elemanları Arı Gibi
)Ayrıca Şuanda Kampanyadalar Çok Uygun FiyatlarBenim Önerim İse
KayitWeb ve Rüzgar Teknoloji
kayitweb@hotmail.com (Adamlar Destekten Sitelerini Tam Bitiremediler)
www.kayitweb.net
rt@ruzgarteknoloji.net (Adamlar Hayalet Gibi Gece Gündüz Çalışıyorlar Destekleride Ona Rağmen Güzel)
İyi Forumlar...
Hiç katılmıyorm .. Objektif ol bıraz. Ruzgardanda benım arkdaslarım hıc memnun deıl bu İŞin Üstadı
Bilteksis.net.tr
Hiç katılmıyorm .. Objektif ol bıraz. Ruzgardanda benım arkdaslarım hıc memnun deıl bu İŞin Üstadı
Bilteksis.net.tr
Bilteksis.net.tr
Asıl Sana Hiç Katılmıyorum Bir Sürü Konu Çıktı Bi Ara Bende Karar Kılmıştım Bilteksiste Ama İşte Hiç İçime Sinmedi
G Ö N Ü L R A H A T L I G I Y L A A L A B İ L İ R S İ N
ben kefLim
Asla Almam !!! Biliyoruz Bir Tickete 4 Günde Cevap verildiğini
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...