HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burası yeri değil silmeyin
(Aşağıdaki Soldat kategorisinden kopyalanmıştır xd ben kopyaladım ben yazdım çalıntı deil xd )
Bunu burda kim görür bilmiorum, Metin2 Hileleri ne yazdım. Neymiş yeri değilmiş, aq yerine yazılsa nolcak gören yok görse görse 1 kişi görür o da salak çıkar soldat araba yarışı deilmi aq der gider xS
Neyse bakalım kaç kişi görücez yerine yazıoz aqqq..
Ben Soldat ı kurcaladım değiştirdim.
Takım isimleri:
Phoenix
Sierra
Omega
Beta
olarak değiştirildi
Silahlar:
Isim ve şekilleri değiştirildi.
Üstelik hamachili sw ile Türkler'le oynayabilir kendi serverinizi yönetibilirsiniz.Hatta şuan canım sıkıldı beni yenene server veriyom aq server xd
(Aşağıdaki Soldat kategorisinden kopyalanmıştır xd ben kopyaladım ben yazdım çalıntı deil xd )
Bunu burda kim görür bilmiorum, Metin2 Hileleri ne yazdım. Neymiş yeri değilmiş, aq yerine yazılsa nolcak gören yok görse görse 1 kişi görür o da salak çıkar soldat araba yarışı deilmi aq der gider xS
Neyse bakalım kaç kişi görücez yerine yazıoz aqqq..
Ben Soldat ı kurcaladım değiştirdim.
Takım isimleri:
Phoenix
Sierra
Omega
Beta
olarak değiştirildi
Silahlar:
Isim ve şekilleri değiştirildi.
Üstelik hamachili sw ile Türkler'le oynayabilir kendi serverinizi yönetibilirsiniz.Hatta şuan canım sıkıldı beni yenene server veriyom aq server xd
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine bi tıkla sonra bi kaç kere daha tıkla sonra gir mal gibi gez sitede yazanları oku sonra oyunu indir xD