ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TheBuGra'S...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The BuGra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
tek kelime:
Harika:)

Öyle çarım olsa felen diyorsunuz benim 70 var ama :D hiç :D tınlamıyorum :d itemlerde on numara benim bi +9 sahinim bedel burdaki itemlere:d

iNcußuS*;275471' Alıntı:
Öyle çarım olsa felen diyorsunuz benim 70 var ama :D hiç :D tınlamıyorum :d itemlerde on numara benim bi +9 sahinim bedel burdaki itemlere:d

Hava atmaya mı geldin? :) Ozaman bende devam ediyim..Bu itemleri diğer çarımdan aldım Adı Online çarı sattığımda 76 lv di şuan 77 İtemleri +9 Şahin Zehrlenme bağışıklılığı var Elinde +8 Kanlı %8 zehirleme %5 Kritik vuruş şansı +3 Soğutma +3 Savaşçı +3 Öldürücü darbe basılı..Zırh +7 Altıntaş +3 Savunma +3 Hız ekli diğeri boş +4 çelik +3 savunma +2 hız +3 korunma ekli Ayakkabı 800 hpli kolye +8 Yeşimtaşı kolye 800 hpli +9 abonoz %15 büyü savunması +9 gümüş %15 büyü savunması +9 Demir kask.. %45 Kılıç %30 Çiftel vardı.. Çarı 350 TL ye sattım..İtemler sattığımda böyle idi .. Şimdi nasıl bilmiyorum.. Hava G2 Öfke G3 Kılıç çevirme m6 Üç yönlü m7 Hamle 3 tü..Çara attıklarımı konu olarak açtım..Şimdi de sattığıma pişmanım

Ve o Lv e göre o itemler gerçekten çok iyi..Daha iyisini yapıcaksan o lv de yap

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri