Yeter Ya Beklemede dio bi 3 saaat daha mı bekLicem neden Reddeddi Doru oLan Şeyi Bak cevapta veremio ?
Sabahtan beri bekledim bildirimi onaylamanı reddetmişin hepside doruydu nie reddediosun Görevini Doru Düzgün Yaparmısın kaç sattir Bekledim Gelmişsin reddetmişsin hebside doru harfi harfine tarih saat kodu işlem no isim soyisim banka tutar Bi daha düzgünce bak ve onayLa Şunu !
Fazla Atar Yapma Karşında Babanın Uşagı yok.
Biraz Saygılı Olmayı Öğren.
1-Ödeme yaptığınız bankayı doğru şekilde seçiniz,
2-Açıklama kısmını doldurunuz (ödemeniz farklı bir kişiden geliyorsa onun adını belirtiniz)
Kartsız işlemle para yolladı iseniz
Parayı Yatıran Kişinin Adı soyadı :
Parayı Yatırdığınız Şehir :
Parayı yatırdığınız tam tarih ve saat :
gibi bilgileri açıklama bölümüne mutlaka girin...
3-Ödenen Tutarını giriniz (kesintiler oldukdan sonra bize ulaşmış olması gereken kadarını, havale masraflarını düşerek)
Tutarı girerken kuruş kısmını yazmak için nokta kullanın (Örnek tutar 15.50)
ÖNEMLi!!! Min. bildirim 1TL dir. Bunun altındaki ödemeler eklenemeyecektir
4-Ödemenin tipini (TL yada $) seçerek bildirimi yollayınız.
Eğer yukardaki bilgileri doğru şekilde verdi iseniz ödemeniz çok kısa bir sürede kontrol edilip hesabınıza eklenecektir.
Bilgilere uygun ödeme bulunmazsa bildirim reddedilecektir.
Bunu Okumadın sanırım ?
Hepsini Yazdımmmmm Yazdımmmm Reddetmiş DÜnde aLdım onayladı Bugün noLdu anLamıorum reddetmiş ?
Hepsini Yazdımmmmm Yazdımmmm Reddetmiş DÜnde aLdım onayladı Bugün noLdu anLamıorum reddetmiş ?
Tekrar Tekrar Konu Acmana Gerek yok,Aynı ödemeden 2 defa mı bildirim yaptın ?
Admine Özel Msj at gerekli bilgiyi vericektir böyle konusarak böyle bir yerlere varamazsın dahada zor bir duruma sokarsın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)