Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Gta san andreas'ı olanlar okusun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senvesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben GTA San Andreas'ta ''Life's a Beach'' (kumsaldaki parti bölümü) ''Cesar Vialpando'' (araba dansı we araba yarisi bölümü ) bu görewleri yapamadım arkadaslar çıldırdım ama beceremedim o nun için userini upland ettim sizden ricam şu : bnim size werdigim dosyayı belgelerim klasörüne atıp Gta dan bu görewleri yapıp bir siteye (dosya tc uygun) upland edip yorum olarak linki atmanızdır bu arada link:

not:ALINTI DEĞİLDİR :m08::m08::m08:

Son düzenleme:
seni çöldeki dansı diyorsun galıba birde araba zıplatmayı bak şimdi çöldeki dans için görevi al ve çöle git kırımızı noktaya gir snra dans etmeye başlıcaksın oklar gelıcek aşagıdan hangi yöne doru gelirse o yön okuna bas tam ortasunda bas ama çemberin snra iyi puan aldıyınde araba bin diycek sana arabaya biniceksin ve arabayi kaçırcaksın. snra garaja götürceksin.

gelelim araba zıplatma görevine onunda görevini al garaja git arabayi al isdersen modife ettir snra tren yolunun ordakı partıya git araba ile kırımızı noktaya sür boşluk tuşuna bas burda ok tuşları değil numlock hasep tuşları ile dans ettiriyorsun arabayı tabi h tuşu ilede zıplatıyorsun bak şimdi bunda aynu çöldeki gibi dans ettiriyorsun aşağıdan oklar gelicek hangi yöne gelirse o tuşa bascaksın msl - ben yön tşu yapamadım sen öyle say şimdi hangi yn gelirse o tuşa bascan araba zıplatmadakı grevin 4 6 2 8 bu 4 taş ile dans ettiriyorsun arabayı. h tuşuda zıplatıyor kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri