Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Max Lv 254 (: l Yapamyanlar. Iceri..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LecheS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 964

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ewd Arkadaslar Simdi Sizlere MaxLwL'i 255 yapmayi Gösterecem...[Daha Önce WeriLdiyse Özür :)]

*Analtım;

-FileZilla'dan Su Dizine Gidiyoruz; /usr/rain/channel/share_data/ (Su dizine girdik)

*Daha Sonra share_data dizisindeki "game" dosyasını silip rar'daki "game" dosyasını atiyoruz...FileZilla'da Isımız Bıttı

Daha Sonra Virtual PC vea Putty'yi açıp sunları yaziyoruz.

Sırasıyla Sunları Yazıyoruz

cd /usr/rain/channel/ [ENTER]

chmod -R 777 share_data [ENTER]

cd /usr/rain/channel/share_data/ [ENTER]

chmod 777 game [ENTER]

cd /root [ENTER]

ve sw'ye reboot çekiyoruz Yani Virtual PC'ye ya da Putty'ye reboot yazip Enterliyoruz... Bu kadar ama yanlish vea eksik birsey yaparsaniz SW'niz Çökebilir

NOT: Virtaul'de vea Putty'de o yazdıkarımı yazarken [ENTER]'leri yazmioyruz Entere basiyoruz

Linkimiz.:

Rar Pas: Leches.turkmmo

ya allah cezanı versin diyorum baskada bisi demiyorum allahın amelesi öle bişy bile yok yzıyorum no command diyor gereksiz gereksiz konu açma bu dandik konuların kötü sonuçlara yol açabilir :@ allahtan senin gibi ameleye güvenmeyip yedeğini almıştım iyiki almışım

ya allah cezanı versin diyorum baskada bisi demiyorum allahın amelesi öle bişy bile yok yzıyorum no command diyor gereksiz gereksiz konu açma bu dandik konuların kötü sonuçlara yol açabilir :@ allahtan senin gibi ameleye güvenmeyip yedeğini almıştım iyiki almışım

Konu doqru ama ALINTI :D

Konu Doğru Alıntı Değil Beyler Sonuçta Kendı Upload Lamiş

Kardeş Yapmayı Bilmiyorsun Madem Konuyu Kirletme Emeğe Saygı Adam Paylaşmış +REP

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri