HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ewd Arkadaslar Simdi Sizlere MaxLwL'i 255 yapmayi Gösterecem...[Daha Önce WeriLdiyse Özür
]
*Analtım;
-FileZilla'dan Su Dizine Gidiyoruz; /usr/rain/channel/share_data/ (Su dizine girdik)
*Daha Sonra share_data dizisindeki "game" dosyasını silip rar'daki "game" dosyasını atiyoruz...FileZilla'da Isımız Bıttı
Daha Sonra Virtual PC vea Putty'yi açıp sunları yaziyoruz.
Sırasıyla Sunları Yazıyoruz
cd /usr/rain/channel/ [ENTER]
chmod -R 777 share_data [ENTER]
cd /usr/rain/channel/share_data/ [ENTER]
chmod 777 game [ENTER]
cd /root [ENTER]
ve sw'ye reboot çekiyoruz Yani Virtual PC'ye ya da Putty'ye reboot yazip Enterliyoruz... Bu kadar ama yanlish vea eksik birsey yaparsaniz SW'niz Çökebilir
NOT: Virtaul'de vea Putty'de o yazdıkarımı yazarken [ENTER]'leri yazmioyruz Entere basiyoruz
Linkimiz.:
Rar Pas: Leches.turkmmo
]*Analtım;
-FileZilla'dan Su Dizine Gidiyoruz; /usr/rain/channel/share_data/ (Su dizine girdik)
*Daha Sonra share_data dizisindeki "game" dosyasını silip rar'daki "game" dosyasını atiyoruz...FileZilla'da Isımız Bıttı
Daha Sonra Virtual PC vea Putty'yi açıp sunları yaziyoruz.
Sırasıyla Sunları Yazıyoruz
cd /usr/rain/channel/ [ENTER]
chmod -R 777 share_data [ENTER]
cd /usr/rain/channel/share_data/ [ENTER]
chmod 777 game [ENTER]
cd /root [ENTER]
ve sw'ye reboot çekiyoruz Yani Virtual PC'ye ya da Putty'ye reboot yazip Enterliyoruz... Bu kadar ama yanlish vea eksik birsey yaparsaniz SW'niz Çökebilir
NOT: Virtaul'de vea Putty'de o yazdıkarımı yazarken [ENTER]'leri yazmioyruz Entere basiyoruz
Linkimiz.:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Pas: Leches.turkmmo
ya allah cezanı versin diyorum baskada bisi demiyorum allahın amelesi öle bişy bile yok yzıyorum no command diyor gereksiz gereksiz konu açma bu dandik konuların kötü sonuçlara yol açabilir
allahtan senin gibi ameleye güvenmeyip yedeğini almıştım iyiki almışım
allahtan senin gibi ameleye güvenmeyip yedeğini almıştım iyiki almışımya allah cezanı versin diyorum baskada bisi demiyorum allahın amelesi öle bişy bile yok yzıyorum no command diyor gereksiz gereksiz konu açma bu dandik konuların kötü sonuçlara yol açabilirallahtan senin gibi ameleye güvenmeyip yedeğini almıştım iyiki almışım
Konu doqru ama ALINTI![]()
Konu Doğru Alıntı Değil Beyler Sonuçta Kendı Upload Lamiş
Kardeş Yapmayı Bilmiyorsun Madem Konuyu Kirletme Emeğe Saygı Adam Paylaşmış +REP
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)