M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Savaşan Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VenedicK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

VenedicK

Level 7
Fahri Üye
TM Üye
Konular
613
Reaksiyon Skoru
74
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Okan Çevik: "Taraftarlarımız Savaşan Galatasaray'ı Görecek"

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Okan Çevik, Teknosa Türkiye Kupası eleme grubu maçları öncesinde sitemiz aracılığı ile taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Okan Çevik, "Türkiye Kupası'nda, Konya'da, üç gün grup eleme maçları oynayacağız. Biz, sezona başlarken bu kupada hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda da Konya'da maçlarımızı kazanarak sekizli finale kalmak istiyoruz. Sezon öncesi hazırlıklarımızda sakatlıklar sebebi ile zorluklar çektik. Ancak, bütün olumsuzluklara rağmen iyi bir takımız ve gruptaki her maçımızı kazanabilecek güçteyiz. Sezon hazırlıklarına başladığımızdan bu yana, her açıklamamda, taraftarlarımıza sonuna kadar mücadele eden, her topun değerini bilen ve savaşan bir takım yaratmayı hedeflediğimizi söyledim. Şimdi, bütün taraftarlarımızı, o takımı izlemek ve desteklemek için Konya'ya davet ediyorum. İnanıyorum ki, taraftarlarımız da bizi sahada görmeyi çok özlediler ve hem Konya'daki, hem de diğer illerden gelecek Galatasaraylılar bizleri yalnız bırakmayacaklar. Bizler de, onların desteği ile maçlarımızı kazanarak hedeflerimize doğru arzu ettiğimiz şekilde yürüyeceğiz" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri