HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KP'nin açılımı Kurt Parasıdır.
Kurt Parası özel bir dükkanda harcanabilmek için oyuna eklenmiş bir para birimidir..
-Nakit yükletiminden sonra harcadığınız itemin masrafına göre size artan nakitle beraber KP'de verilicektir.
-Bazen etkinliklerde ve yarışmalarda kazananlara yüklü miktarda KP Verilir..
Gerekli anlatım resimde mevcuttur.
-Kurt parası ile item alınırken sadece kurt parası istemez belli bir miktar altında gerekli olacaktır.
Kurt Parası özel bir dükkanda harcanabilmek için oyuna eklenmiş bir para birimidir..
Kurt Parası Kazanmak:
-Eğer 90 Dakika oyunda online kalırsanız (savaşada girmeniz gerekli) size otomatik olarak etkinlikten dolayı 10 KP Verilicektir..-Nakit yükletiminden sonra harcadığınız itemin masrafına göre size artan nakitle beraber KP'de verilicektir.
-Bazen etkinliklerde ve yarışmalarda kazananlara yüklü miktarda KP Verilir..
Kurt Parası Kullanmak:
Gerekli anlatım resimde mevcuttur.
Kurt Parası Kullanma Şartları:
-Yazan miktar kadar kurt parasına sahip olmak.-Kurt parası ile item alınırken sadece kurt parası istemez belli bir miktar altında gerekli olacaktır.
Slm.Kardeş ben 100 bin joy game para aldım.Bunu wp ye çevirdim 65bin geldi.Ben bunu nasıl kp çevircem hangi nesneyi alıp bu kpye çevrilir.Şimdiden teşekkür ederim.
kardeş herhangi bir şey al . ama yüksek miktarlık istiyosan KP o zamn yüksek miktarlı Nakitli birşey al . O zamn sana otomatik hediye olarak gelir 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)