farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

::::::- M2'ye - Birde böyle bakın... ::::::

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Viquality
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 886
Arkadaşlar;
Kaç Senedir M2 Oynuyorum. Bir Şeylerin Farkına vardım.

Bu Konuyu Açmaktaki Amacım, Oyuna bakış açımızın değişmesidir.

Hatırlayın; Oyuna İlk Başladığınızda karakterler,köpekler,kılıç,1-20 lvl zırhları,hatta at almak bize ne büyük zevkler verirdi. Hayal Dünyamız Değişirdi ve derinden etkilenirdik.

Şimdi ise M2 Populer ve Nüfus iyice çap aldı, 44 serverimiz var bunun yanında aramıza giren , Kurnaz Hilekarlar??? :ka24:

Oyuna Birde Böyle Bakın; Oyunun Amacı Ne?

Oyunun Amacı Strateji,Balık Tutmak,Bilmediğimiz birçok sözcüğü öğrenmek,Çin Kültürü,Eski Zamanlara Dayanır. İşaretlerin Anlamlarını öğrenmek. Biyoloji , hepsi birer eğiteç.:)

Oyun Ticareti ,Dağarcığımızı Genişletti. Buna Bağımlılık Olarak bakarsak kaybeden biz oluruz , Metin2 Sadece Karakter Açmak- Kasılmak - Ezo- Demekten ibaret değildir.

Oyunun Zevki Bambaşka! Tadını Çıkarın. Yenilikleri keşfedin,

Oyuna bir yenilikte siz ekleyin? çokmu zor.

ÖzeLLikle , Arkadaşlığınızı Doğru Kurun, Paylaşım içersinde olun ki bir ÜN kazanın.

M2 nin bize öğrettiği , özgüven , çaba ,emektarlık, bu oyuna para harcamak zorunda değilim diyorsunuz.Olabilir. Harcamadanda başarabilirsiniz. Kişiliğiniz önemli para değil :)

+50 Lvl Olduktan sonra , oyun içi davranışlarınız veya hile kullanmanız Hesabınızın banned olmasına sebep olur veya Türkçeyi düzgün kullanmazsanız, benim pvp servarimda ana hatta geçen sözler var [sohbet içersinde] yasaklı sözler Ban listesine göre hareket eder.

, Öyleyse oyuna para harcamazsak ban yiyoruz diyorsunuz dahi öyle birşey yok. :)

Sizi Kıran Dahi olsa muhattab olmayın çok şey kaybedersiniz.

Umarım beni anlayan arkadaşlarım vardır.

Son düzenleme:
çok guzel ben arkadasliklarimi iyi kuruyorum ama hep kullanılıyorum metin2'de kaç kere qnq dediğim insanlara item kaptırdım

NoT: S*lak ws. diyenleri şikayetliyorum !!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri