BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yabancı Dil 7 Nedeni...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RasroT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 599

RasroT

Level 8
TM Üye
Konular
564
Reaksiyon Skoru
268
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
180
MmoLira
-99
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tüm yabancı dil eğitim setlerimizin, Türkiye'de 58 yıldır neden en çok satılan eğitim setleri olduğunu aşağıda detayları ile inceleyebilirsiniz.

1- 58 yıllık tecrübe, en doğru öğretim metodu

Yabancı dil eğitimi alanında Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan Limasollu Naci Öğretim Yayınları, bu alanda da, İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça eğitim setleri ile öncülük yapmaktadır.

Özellikle İngilizce dil eğitimi alanında, 58 yıllık tecrübeye sahip kuruluşumuzun güvencesi ile, Türkiye'nin veya dünyanın neresinde bulunursanız bulununuz, evinizde veya işinizin başında, yabancı dil eğitim setlerimiz ile çalışarak mükemmel yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Bugüne kadar çok değişik yabancı dil kurs çalışması yapmış birçok yabancı dil dersi almış ama istediğiniz yabancı dili mükemmel öğrenememiş olabilirsiniz. Göz önünde bulundurunuz ki, bu sizin hatanız değil, çalıştığınız yöntemlerin eksikliği olabilir. Kuruluşumuzun yabancı dil eğitim setlerinin 58 yıldır Türkiye de en çok satan yabancı dil eğitim setleri olmasının nedeni, öğretim metodunun mükemmelliğidir. Siz de yabancı dil setlerimiz ile istediğiniz yabancı dili kısa sürede, mükemmel şekilde öğrenebilirsiniz.

2- Planlı ve programlı çalışma yöntemi

Biliyorsunuz bazı kişiler yeni bir dili kolayca öğrenirken, bazı kişiler ise bu konuda zorlanmaktadırlar. Bugüne kadar bu konuda çok çeşitli araştırmalar ve deneyler yapılmıştır. Uzmanların dil öğreniminde IQ (klasik zeka) düzeyinin mi, yoksa yabancı dil eğitimine karşı kişideki özel kabiliyetin mi (genetik yatkınlık), yoksa hafıza (bellek tutma) yeteneğinin mi, önemli olduğu konusunda hala kesin bir karara varamamışlardır. Ancak kesin olan bir şey vardır ki, o da doğru bir metot ve sistemli bir çalışmanın, herkes için en geçerli yöntem olduğudur. Kimimiz daha kolay, kimimiz daha zor öğrenebiliriz ama doğru metot ve sistemli bir çalışma ile hepimiz istediğimiz yabancı dili öğrenebiliriz.
İşte kuruluşumuz uzun yıllardır öğrencilerine, Yabancı dil eğitim setleri ile bu imkanı sunmaktadır. Bugüne kadar setlerimiz ile onbinlerce kişi, bir yabancı dil öğrenerek geleceklerini sağlam temellere dayandırmış, kazançlarını ve başarılarını arttırmışlardır.

3- Çalışma zamanını doğru kullanma

Dünyamızda, çok uzun yıllardır süre gelen klasik öğrenim yolu, sınıflarda ve kurslarda eğitim bugünün ulaşım şartlarında uygun yöntem olmaktan çıkmıştır. Buna karşılık şimdilerde E-learning adı verilen multimedya CD'lerle ve onları destekleyen kitaplarla öğrenim hem sınıfı hem öğretmeni öğrencinin ayağına getirmektedir. Yaratılan yeni teknikler ve bilgisayar imkanları ile, evinde bir yabancı dil eğitim seti ile çalışan öğrenci, hem istediği saatte, istediği sürelerde tekrar edebileceği bir kurs imkanını bulmakta, hem de çalıştığı dilin konuşulduğu ülkeye gitmiş ve yerel insanlarla kaynaşarak, konuşarak o dili öğreniyormuş gibi olmaktadır.

Yabancı dil eğitim setlerimiz ile birlikte, çalışmanızı en doğru şekilde yönlendirmek amacı ile, rehber niteliğinde olan bir çalışma kılavuzu gönderilmektedir. Kılavuzlarımızdaki tavsiyelere uyarak çalıştığınız taktirde, her öğrenim setimiz için tavsiye olunan süre, yaklaşık 6 aylık bir çalışmadır.

Ancak önemle belirtiriz ki, yabancı dil eğitim setlerimiz ile çalışırken, çalışma süresi tamamen öğrencinin arzusuna bırakılmıştır. İsteyen kişi setimiz ile birlikte verilen çalışma kılavuzumuza göre, her gün bir saat çalışarak, 6 ay gibi kısa bir sürede o dili mükemmel öğrenebilir veya isteyen kişi, yine çalışma kılavuzumuza göre, sadece boş vakitlerini değerlendirerek, yavaş bir çalışma temposuyla, daha uzun bir sürede programımızı tamamlayabilir.

Uzmanlarımızın tavsiye ettiği çalışma süresi ise, ortalama günde 1 saat vakit ayırarak, haftada 6-7 saatlik bir çalışma temposudur. Setlerimiz ile ve böyle bir çalışma temposuyla, yaklaşık 6 ayda mükemmel bir şekilde, o dili öğrenmek mümkün olmaktadır.

4- Özetlenmiş gramer bilgisi ile kolay ve hızlı öğrenme

Yabancı dil eğitiminde çok önemli bir güncel konu, bugünkü dünyamızda hangi öğrenim yolunun yabancı dil öğrenmek için en geçerli yöntem olduğudur.

Yabancı dil eğitim setlerimizin en önemli özelliği, bir kişinin kendi kendine çalışacağı esas olarak hazırlanmış bir metoda sahip olmasıdır.Yabancı dil eğitmenleri ve Türk eğitmenlerle ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucunda, setlerimizin içeriği belirlenmiştir. Öğrencinin bir dili öğrenirken nelere ihtiyaç duyulabileceği araştırılmış, gelişen son teknolojik gelişmeler de göz önüne alınarak, görsel ve duysal metaryeller setlerimize ilave edilmiştir.

5- En çok kullanılan kalıp cümleler ile pratik çalışma

Dil uzmanlarının birçok diller üzerinde yaptığı araştırmalar göstermektedir ki, hemen hemen tüm dillerde, yerel konuşmacılar tarafından yaklaşık benzer 2500 kelime kullanılmaktadır. Kullanılan cümle kalıpları da birbirine benzerlik göstermektedir. Bu kalıp cümlelerin özenle seçilerek yabancı dil setlerimizin öğretim metodunda kullanılması sayesinde istediğiniz dili zorlanmadan öğrenmeniz mümkün olacaktır.

6- Yabancı dil eğitimi için ihtiyaç olan herşeyin bir arada olması

Setlerimizde evinizde yabancı dil öğrenimi için ihtiyaç olacak tüm öğrenim malzemesi birbirini tamamlayacak şekilde bir bütün olarak verilmektedir. Bu öğrenim malzemeleri, metot kitapları, gramer kitapları, audio cd'ler, multimedya cd'leri, interaktif cd'ler, sözlükler, test kitapları ve yardımcı kitaplar ile, yabancı dil öğrenimizi başarı ile tamamlamak için başka hiçbir yardımcıya ihtiyacınız kalmamamaktadır.

7- Öğrenim süresi boyunca internetten destek

Yabancı dil eğitim setlerimize sahip olan abonelerimiz, sitemizdeki Abone Hizmetleri bölümünden ücretsiz olarak yararlanmaktadırlar. Setlerimizin içerisinde bulunan test sorularını online olarak cevaplandırabilir ve hemen sonuçlarını görebilmektedirler. Böylece setlerimiz ile bir çeşit, evinizde kendi kendinize devam ettiğiniz bir kurs oluşmaktadır. Metodumuzun en önemli başarı nedenlerinden biri de budur.

Kuruluşumuz yabancı dil öğrenimi konusunda size çözüm ortağı olmaktan memnunluk duyacaktır. Setlerimiz hakkında gerekli tüm detayları incelemek için İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça yabancı dil eğitim setleri linklerimizi tıklayabilirsiniz. Veya setlerimize derhal sahip olabilmek için fiyat listesi ve sipariş formu linkimizi tıklayabilirsiniz.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Teşekkürler.. [ ;) ]

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri