emre199574 Level 10 Katılım 15 Mar 2010 Konular 1,258 Mesajlar 5,333 Reaksiyon Skoru 319 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 3 Ay Başarım Puanı 205 MmoLira -200 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 30 Ocak 2011 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Cerenin sana selamı var? - Hangi Ceren'in? - Tencerenin - Eli olmayan babaya ne denir? - No-el baba - Ben sünnete karşıyım - Gençlerin önünü kesmeyelim - Bir gökdelenin üzerinde kırmızi bir ışık yanıp sönüyormuş,neden? - Çünkü binanın şarjı bitiyormuş - Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? - Çok korkuyorum elimi tutar mısın ??? - Yaşınız kaç? - Bilmem her yıl degişiyo - Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş - Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı - Saatin çalışıyo mu? - Evet - Benimkine de iş bulsana - Sinüs 60, kosinüs tutmuş - Kocanızla ortak özelliginiz ne? - Aynı gün evlendik - Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş? - Karakola düştüm - Size bir kıllık yapayım ; içine kıllarınızı koyarsınız - Ben her şeyi duşunurum demek ki ben tefalim - En hızlı sayı hangisidir? - 10 - Niye? - Onun arabası var - Cok iyi gobek atan kazana ne denir? - Iyi oynayan kazansın - Bagırsak kurtları bagırsakta yaşarlar bagırmasak ta - Jilet SEN SOR ben soyleyim - Tem otoyoluna muz duşerse ne olur? - Cevap temmuz - Rıdvan'ın bi buyugu nedir? - Ridtwo - Yerin kulagı var benim de kulagım var - Ben yer miyim ? hayır yemem - Size deniz anası taklıdı yapayım mı? - Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim - Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi - Arabayı sattım - Volkswagen Passat, şahsi oynama - Can neden bogazdan gelir? - Can Emirgan'da oturdugu icin - Can bedenden cıkmayınca ne olur? - Diger derslerinden geri kalır - Ben Aydan Şener - Bende Dunyadan Ali - Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim - Ne diyon? - Celine Dion - Bana yamuk yapma! Ama kare,cember falan yapabilirsin - Bi adam karısını dovuyormuş,kapı calmış karısını dovmeye bırakmış neden? - Eşek sudan gelmiş - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi - Bebegin tekine TIR carpmış ama olmemiş,neden? - Bezi bariyerliymiş - Bol keseden atmış, dar keseden eşek - Adam bilgisayar başında uyuyakalmış Ertesi gun nezle olmuş, neden? - Windows acık kalmış Testraller Korkma ! Katılım 31 Ağu 2010 Konular 1,052 Mesajlar 22,669 Online süresi 9d 9h Reaksiyon Skoru 2,644 Altın Konu 33 Başarım Puanı 396 MmoLira 10,015 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 1 Şub 2011 #2 - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi Yuhh Yaa Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Cerenin sana selamı var? - Hangi Ceren'in? - Tencerenin - Eli olmayan babaya ne denir? - No-el baba - Ben sünnete karşıyım - Gençlerin önünü kesmeyelim - Bir gökdelenin üzerinde kırmızi bir ışık yanıp sönüyormuş,neden? - Çünkü binanın şarjı bitiyormuş - Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? - Çok korkuyorum elimi tutar mısın ??? - Yaşınız kaç? - Bilmem her yıl degişiyo - Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş - Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı - Saatin çalışıyo mu? - Evet - Benimkine de iş bulsana - Sinüs 60, kosinüs tutmuş - Kocanızla ortak özelliginiz ne? - Aynı gün evlendik - Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş? - Karakola düştüm - Size bir kıllık yapayım ; içine kıllarınızı koyarsınız - Ben her şeyi duşunurum demek ki ben tefalim - En hızlı sayı hangisidir? - 10 - Niye? - Onun arabası var - Cok iyi gobek atan kazana ne denir? - Iyi oynayan kazansın - Bagırsak kurtları bagırsakta yaşarlar bagırmasak ta - Jilet SEN SOR ben soyleyim - Tem otoyoluna muz duşerse ne olur? - Cevap temmuz - Rıdvan'ın bi buyugu nedir? - Ridtwo - Yerin kulagı var benim de kulagım var - Ben yer miyim ? hayır yemem - Size deniz anası taklıdı yapayım mı? - Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim - Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi - Arabayı sattım - Volkswagen Passat, şahsi oynama - Can neden bogazdan gelir? - Can Emirgan'da oturdugu icin - Can bedenden cıkmayınca ne olur? - Diger derslerinden geri kalır - Ben Aydan Şener - Bende Dunyadan Ali - Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim - Ne diyon? - Celine Dion - Bana yamuk yapma! Ama kare,cember falan yapabilirsin - Bi adam karısını dovuyormuş,kapı calmış karısını dovmeye bırakmış neden? - Eşek sudan gelmiş - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi - Bebegin tekine TIR carpmış ama olmemiş,neden? - Bezi bariyerliymiş - Bol keseden atmış, dar keseden eşek - Adam bilgisayar başında uyuyakalmış Ertesi gun nezle olmuş, neden? - Windows acık kalmış
Testraller Korkma ! Katılım 31 Ağu 2010 Konular 1,052 Mesajlar 22,669 Online süresi 9d 9h Reaksiyon Skoru 2,644 Altın Konu 33 Başarım Puanı 396 MmoLira 10,015 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 1 Şub 2011 #2 - Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi Yuhh Yaa