HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunun cozmu paylasti emre-28 arkadasimiz ben paylascaktim ama o paylastigi icin paylasmadim sabitteki konusuna bakarsan sorunu cÖzebilirsin hemen umutsizlige kapilmana gerek yok biz bosu bosuna kimseye 700 mbyİ zorla indirrtmedik kendin indirdin cÖzumude sabitlerde bos konu acmayin arastirmadan etmeden
alla alla sanamı sorcas???????*
site sahibimisn sen
Terbiyesizleşme ! Adam görevini yapıyor.Ne demek site sahibi misin sen ? Düzgün konuşun ... Sen daha Kurduktan Sonra Ordaki New butonuna basıp .vhd dosyasını seçmeyi bilmiyon.Gelmiş bilen ve görevini yapan bir d.moda artistlik yapıyon. Herkes haddini bilsin.Konu kilit. Çözümünü anlattım.
Bunun cozmu paylasti emre-28 arkadasimiz ben paylascaktim ama o paylastigi icin paylasmadim sabitteki konusuna bakarsan sorunu cÖzebilirsin hemen umutsizlige kapilmana gerek yok biz bosu bosuna kimseye 700 mbyİ zorla indirrtmedik kendin indirdin cÖzumude sabitlerde bos konu acmayin arastirmadan etmeden
Haklı - Gerçekten birdaha gereksiz konular açmayın araştırmadan.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)