eet arkadaslar bundan 5 gun once Bilteksis.net.tr vps aldım oyunumu 11 saat sonra teslım ettıler teslım aldım oyunumu oyunda bır gm vardı Basic35 < dıye bırı ben yasin yılmaz ve hakan kalayla calısıyorum dedı onume sunucunu butun sıfrelerını attı tabı destek bırımıyle konustum bızden deyıl dedıler nasıl oluyorda oyunu aldıgımın dakıkasında oyunda yapancı bır gm oluyor bu 1 ertesı gun hastaneden geldıgımde sıfrelerın degıstını aynı andada sw nın coktugunu gordum
Bilteksis.net.tr ıle ıletısıme gectım dedıklerı tek cvp bız sadece hostın ve domaın destegı verıyoruz oyun destegı vermıuyoruz oyun sızın sorumlugunuz dedıler boyle bır dengesızlık yada serefsızlık olurmu oyun destegı vermıyorsan oyun satma kardesım mılletın paralarını alıyorsunuz ancak ..
eet arkadaslar Bilteksis.net.tr bunlar kadar serefsız duzenbaz bırılerı yoktur sakın bunlardan vps almayınız
Bilteksis.net.tr ıle ıletısıme gectım dedıklerı tek cvp bız sadece hostın ve domaın destegı verıyoruz oyun destegı vermıuyoruz oyun sızın sorumlugunuz dedıler boyle bır dengesızlık yada serefsızlık olurmu oyun destegı vermıyorsan oyun satma kardesım mılletın paralarını alıyorsunuz ancak ..
eet arkadaslar Bilteksis.net.tr bunlar kadar serefsız duzenbaz bırılerı yoktur sakın bunlardan vps almayınız
Sizin adınıza üzüldüm yalnız belgesiz, kanıtsız böyle bir konu karalamaya girer bölüm kurallarına aykırıdır bildirildi.
Sizin adınıza üzüldüm yalnız belgesiz, kanıtsız böyle bir konu karalamaya girer bölüm kurallarına aykırıdır bildirildi.
Açıklama Yapılmıs, Kilit
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...