- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler.Tebrikler
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Bahane , bahane , bahane ve bir kez daha bahane.Bahane yaratmakta üstüne yok bu birincisi.İkinci kardeşin , abin , ablan , annen ne farkeder ama senin olduguna adam gibi eminim çünkü her zamanki artisliğin ve havalılığın üstündeydi.Bir başka söliyeceğim şey hiç kimseden hiç bişey çalmışlıgım yoktur.Eğer varsa elinde kanıt veya elinizde koyup ortaya hepinimize gösterin.Uzun lafı kısası level kasıp artislik yapıpda 3 kere ard arda yatınca kardeşim vardı filan demek bence çok eskidi kendini birazz geliştir yeni bahaneler bulman dileğiyle...Herkese iyi seyirler dilerim..
bahane yapacak olsam bıdaha gel ws atalım demem senın gıbılerı cok gordum bu oyunda 3 kurusluk bıle ınsan degılsın mılete dost canlısı yaklasıp guven saglıyorsunuz sonra ıtemını calıp mılete artıslık yapıyorsunuz senın gıbılerıne dıyecek laf cok ama saygı duyulacak ınsalarda bu konuları goruyor o yuzden tebıyemı bozup senın sevıyene dusmuyorum bınbır kurnazlıkla yalanla dolanla ıtem calıyorsun sonrada yok kanıtn yok yok soyle boyle calmadım bahanesıyle sıyrılmaya calısıyorsun bılıyorsunkı o ınsan sana guvenmıs verırken ss cekmemıs o arkadasın ıyı nıyetını bılıp kanıt soyle dıyorsun gıt bu bahanlerı baskasına anlat kocum nelrıyle karsılastık bız venuste benımde basıma geldı cyprus01 gıt herkes tanır nasıl bır carım vardı ve nasıl bır ınsanm ne zman bahne bulmusm sor senın gıbı karaktersız baska bır ınsana bende guvnıp ful edıtımı verdım oda benı soydu sonrada senın yaptıgn bahnelrden kanıtla gıbı seylerı soyledı yanı senın gıbı ınsanların emklerıne goz dıkmıs karaktersılerın her zmankı bahnesı bunlar ne mal oldugnuzu bılen bılıyor zaten benı soyanda benden caldıgı ıtemlerle mılet artıslık yapyordu en guclulerle ws atıp kesıp benım dıyordu sende aynı ayaksın farkın yok emekle yapılmıs ıtemı calıp milete artıslık yapıyorsun onemlı olan kesmek en guclu olmak degıl onemlı olan once ınsanlık tabı ne kadar anlarsın ve bos konusma dersın ama asıl bos konusan sensın bız bu oyuna srtes atmak dost kazanmak muhabet etmek ıcn gırıyoruz senın gıblıer ıyı nıyetımızı su istimal edıp ıtem ıcn karakterını satıyo senın gbler bu oyunda oldukca bızlerde oyundan soguyoruz ama her zman burdayız merak etme laflarım genele degıl zaten herkes ne oldugunu bılır lutfen kımse ustune alınmasın lafım bu tur ınsanlara yıne dıyorum karaktersız bencıl hırsız ınsan ıstersen sıkayet et formda ban yıym onemlı degıl senın ne mal oldugnu gorsun herkez o yeter bana....
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bahane yapacak olsam bıdaha gel ws atalım demem senın gıbılerı cok gordum bu oyunda 3 kurusluk bıle ınsan degılsın mılete dost canlısı yaklasıp guven saglıyorsunuz sonra ıtemını calıp mılete artıslık yapıyorsunuz senın gıbılerıne dıyecek laf cok ama saygı duyulacak ınsalarda bu konuları goruyor o yuzden tebıyemı bozup senın sevıyene dusmuyorum bınbır kurnazlıkla yalanla dolanla ıtem calıyorsun sonrada yok kanıtn yok yok soyle boyle calmadım bahanesıyle sıyrılmaya calısıyorsun bılıyorsunkı o ınsan sana guvenmıs verırken ss cekmemıs o arkadasın ıyı nıyetını bılıp kanıt soyle dıyorsun gıt bu bahanlerı baskasına anlat kocum nelrıyle karsılastık bız venuste benımde basıma geldı cyprus01 gıt herkes tanır nasıl bır carım vardı ve nasıl bır ınsanm ne zman bahne bulmusm sor senın gıbı karaktersız baska bır ınsana bende guvnıp ful edıtımı verdım oda benı soydu sonrada senın yaptıgn bahnelrden kanıtla gıbı seylerı soyledı yanı senın gıbı ınsanların emklerıne goz dıkmıs karaktersılerın her zmankı bahnesı bunlar ne mal oldugnuzu bılen bılıyor zaten benı soyanda benden caldıgı ıtemlerle mılet artıslık yapyordu en guclulerle ws atıp kesıp benım dıyordu sende aynı ayaksın farkın yok emekle yapılmıs ıtemı calıp milete artıslık yapıyorsun onemlı olan kesmek en guclu olmak degıl onemlı olan once ınsanlık tabı ne kadar anlarsın ve bos konusma dersın ama asıl bos konusan sensın bız bu oyuna srtes atmak dost kazanmak muhabet etmek ıcn gırıyoruz senın gıblıer ıyı nıyetımızı su istimal edıp ıtem ıcn karakterını satıyo senın gbler bu oyunda oldukca bızlerde oyundan soguyoruz ama her zman burdayız merak etme laflarım genele degıl zaten herkes ne oldugunu bılır lutfen kımse ustune alınmasın lafım bu tur ınsanlara yıne dıyorum karaktersız bencıl hırsız ınsan ıstersen sıkayet et formda ban yıym onemlı degıl senın ne mal oldugnu gorsun herkez o yeter bana....
Valla bana bi şey oldugu yok senin kesilmen sana çok koymuş belli bahane uydurmanın sebebinide anlamış değilim çok iyi gaza gelip milletin 2lafına inanıcak kadaar seviyesiz birisin oyunda bir kesilmen veya yatman senin bu kadar yalan sölemene veya başkalrnın gazına gelmene sebep oluyor yazık doğrusu kendini oyuna fazla kaptırmıssın benm ne oldugumu kimsenin bilmesine gerek yok ben kendimi biliyorum o bana yeter.Senin gibiler yanındaki 3-5 arkadasın mı diyim yalağın mı diyiyim sen seç böle diyor diye bana hiç bişey olmaz NE DEMİŞLER REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.Sana kendi sanal aleminde başarılar elinde bi kanıt weya herhangi bişey olmadıkçada bu kadar boş laf yapma icraat görelim...
Not: çok istiyorsan gelirsin ws atarız fazla konusma artık ne dersin
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
komıksın aklın sıra bılmıslık yapıp sıyrılıorsun kımsenın gazına geldıgm yok haksızlıga ugramıs ınsanların yanında oluyrum sadece mesele senın kesmen veya benım kesmem degıl ws atarız kesersın tbrkler derım bıter yada ben keserım sorun o degıl oyun bu. sorun senın yaptıgn karaktersızlık hırsız oldugnu bır ben soylesem hak verrım sana belkı ama herkes bılıyor kın neyını caldıgnı ve ustune o ıtemler sayesınde mılete artıslık yaptıgını neyse nu konu fazla uzamasın senınle tartısp sevıyene ınecek deyılım yıne soyluyorum mesele benım kesılmem degıl senın gıbılerı bu oyunun tadını kacırıyor hırsızlık yaprak benım derdım o herkes kendı ıtemını yapsın mılet emegıne goz dıkmesın kendı emegınle yaptıgn ıtemlerle gel kes helal derım tbrık ederım olur bıter neyse bosver konu olayın dısna cıkmasın ıyı oyunlar sana zaten bırını soyupta ben soydum dıyen gormedım rahat ol sen k.g

- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
komıksın aklın sıra bılmıslık yapıp sıyrılıorsun kımsenın gazına geldıgm yok haksızlıga ugramıs ınsanların yanında oluyrum sadece mesele senın kesmen veya benım kesmem degıl ws atarız kesersın tbrkler derım bıter yada ben keserım sorun o degıl oyun bu. sorun senın yaptıgn karaktersızlık hırsız oldugnu bır ben soylesem hak verrım sana belkı ama herkes bılıyor kın neyını caldıgnı ve ustune o ıtemler sayesınde mılete artıslık yaptıgını neyse nu konu fazla uzamasın senınle tartısp sevıyene ınecek deyılım yıne soyluyorum mesele benım kesılmem degıl senın gıbılerı bu oyunun tadını kacırıyor hırsızlık yaprak benım derdım o herkes kendı ıtemını yapsın mılet emegıne goz dıkmesın kendı emegınle yaptıgn ıtemlerle gel kes helal derım tbrık ederım olur bıter neyse bosver konu olayın dısna cıkmasın ıyı oyunlar sana zaten bırını soyupta ben soydum dıyen gormedım rahat ol sen k.g![]()
Konusmim diyorum adam olur diyorum yok.Sen ve yanındaki bir kaç veletin bi kaç kişinin sözüne inanıp ne düşünmesini ayıptır sölemesi ben tınlamam bile siz kendi kendinize ne derseniz değil hayır anlamadıgım neden dicem ama düşününce anlamaya başladım.Çünkü benim üzerimden daha kolay gündemde kalıp rant sağlicaksın komiksin biliomusun.Bi kaç postunda diyorsun ya hani ben değilim kardeşim sonrada gel istedigin yerde ws atalım son postundada kesemicegini anladın sanırım kendi itemlerinle diyorsun Allah'a şükür bnm itemlerim kimseye muhtaç değilim.Sen bnm seviyeme çıkmazsın zaten.Ben rahatım zamanında çok canınızı yakmışım bu son videoda cabası olmuş hazmetmesini bilmeyen kişiler ile muhattap olmicağım.İlk önce saygı duyucaksın ondan sonra konuşucaksın.Bundan sonra attığın hiç bi posta da cevap vermiyorum.Konumu kirletmeyi kesersen iyi edersin...