- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güzel Güclüsün baya
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hortlak Taşlımı ?
Evet +4 ful karakter taşlı.Yorumlar için teşekkürler.
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
slm ben XxBMWxX vidio guzel olabılır ama sadece gulerım buna 1cisi kardesım cardaydı ben ws atmadım 2.cisi ozel ıtemtde takıyorum ustunde sahın kalkanla ws atmıs dusnun artık 3.cusu hortlagı ogun almıstım ne tas basılıydı ne efsun hazırlayamadan cıkmak zorunda kaldım 4.cusude sen canımı bıle yıyemsken mıleten caldıgn ıtemlerle car hazırlayıp mılete artıslık yapıyorsun yazık problem cok sevdıgm bır arkadasım onun verdıgı emklerı calıp kendıne ıtem yapmıssın ama sorun degıl bır ara gelde adam akıllı ws atalım bıde ozman kat bu vidioyu ok ıyı oyunlar herkese
- Konular
- 111
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Tebrikler
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
slm ben XxBMWxX vidio guzel olabılır ama sadece gulerım buna 1cisi kardesım cardaydı ben ws atmadım 2.cisi ozel ıtemtde takıyorum ustunde sahın kalkanla ws atmıs dusnun artık 3.cusu hortlagı ogun almıstım ne tas basılıydı ne efsun hazırlayamadan cıkmak zorunda kaldım 4.cusude sen canımı bıle yıyemsken mıleten caldıgn ıtemlerle car hazırlayıp mılete artıslık yapıyorsun yazık problem cok sevdıgm bır arkadasım onun verdıgı emklerı calıp kendıne ıtem yapmıssın ama sorun degıl bır ara gelde adam akıllı ws atalım bıde ozman kat bu vidioyu ok ıyı oyunlar herkese
Bahane , bahane , bahane ve bir kez daha bahane.Bahane yaratmakta üstüne yok bu birincisi.İkinci kardeşin , abin , ablan , annen ne farkeder ama senin olduguna adam gibi eminim çünkü her zamanki artisliğin ve havalılığın üstündeydi.Bir başka söliyeceğim şey hiç kimseden hiç bişey çalmışlıgım yoktur.Eğer varsa elinde kanıt veya elinizde koyup ortaya hepinimize gösterin.Uzun lafı kısası level kasıp artislik yapıpda 3 kere ard arda yatınca kardeşim vardı filan demek bence çok eskidi kendini birazz geliştir yeni bahaneler bulman dileğiyle...Herkese iyi seyirler dilerim..