Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Benim olmazsan taciz ederim( seda sayan'a)
bitanesinden bitanesine
cantanesinden cantanesine
ben sensiz yapamıyorum
gültanesinden gültanesine
süper sözlere sahiptir.
benim sevdiceğim olacak awrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı
"ben helalimin yoluna gül serdirtmem(sdanın kuaförüne ilettiği not
"ben seni.. çok sevdim.......sana olan bu aşkım kıyamete kadar... ama sadece bu dünyadaki kıyamet değil öbür dünyadaki kıyamette dahil.....(burda s.çtığını farketti) (ve toparlamak için şunu söyledi)....eee öteki dünyada huri verirlerse yerine seni seçicem.
nihat doğan sakal gibidir, kestikçe uzar şeklinde oldukça felsefi bir açıklama yapmıştır kendileri, ayıca biz bir ışığız bizim yanımıza gelen aydınlanır, uzaklaşan karanlıklaşır gibimsi bir beyanatta bulunmuştur
-saygıda sıfır hatayla oynarım, işte Nihat doğan matematiği budur.
"benim önüme trilyarlar serseydiniz. siz sahte okeyler size cok tesekkür ediyorum
- tarkan'ın son albümünden tatmin olmadım
- ibrahim tatlıses televizyon kolpacısı *. yiyosa "feys tu feys" halleder.
bir programda" nihat doğan sinemasında replikler asla unutulmaz"
Var olduğuna hala inanamıyorum.
çok güzel bir yaraya parmak bastınız tebrik ediyorum
benim koyunum bile avrupanın koyunundan daha farklı bakıyor bana
İnanırmısın 5 Yıldır Kurtlar Vadisini izliyorum Daha 1 tane bile Kurt göremedim.
Düşünüyorum taşınıyorum bi türlü sektörün altından çıkamıyorum nihat doğanı neden kıskanıyorlar
Geçenlerde Balıkesire Gittim İlginç Olan Şuydu ; Hiç Esir Balık Yoktu.
Nihat Doğan olmak; Elektirikler kesildğinde yürüyen merdivende, elektirikler gelene kadar mahsur kalmaktır.
Ben Yavuz'u çok severdim, gerçi evlenmiş o da.
Geçenlerde Eminem'in konserine gittim emine erkek çıktı...
Nihat doğanın domuz gribiyle ilgili yorumu ; Domuz yiyenler düşünsün vallahi,ben önlem almıyorum.
Nihat Doğan olmak; Akvaryuma rakı damlatıp, rakı balık yapmaktır.
Nihat Doğan: Madem damlaya damlaya göl oluyor. O zaman herkes muslukları açık bıraksın, sular biriksin ve Türkiye çöl olmasın.
Geçenlerde okul taşıtına bindim abi anladığım kadarıyla okul değil, öğrenci taşıyorlar.
Asansörde 4 kisiLik yazıyordu ben de binmek icin 3 kisi daha bekLedim ...NiHaT Doğan olamk böyle bişey.
Yaşamak için nefes almalıyız. Anladığım kadarıyla nefes almazsak ölürüz.
Geçen gün bir ayı gördüm inanır mısınız benden senden daha çok kılı var...
Facebook'a girmek için internet mi gerekiyor benim güzel kardeşim, gir sen de gir o da girsin hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.
AtmasYon Nihat Doğan Fıkrası
nihat Doğan Llondrada bir kokteyle katılır ne bulursa yer içer sonunda rahatsızlanır karnı ağrımaya başlar sonunda kendini dışarı atar otel uzaktadır bir taksi çevirir ve beni otele götür der adam yolu tarif edermisiniz der Nihat doğan arabadan iner ve şoföre beni takip et der.
bitanesinden bitanesine
cantanesinden cantanesine
ben sensiz yapamıyorum
gültanesinden gültanesine
süper sözlere sahiptir.
benim sevdiceğim olacak awrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı
"ben helalimin yoluna gül serdirtmem(sdanın kuaförüne ilettiği not
"ben seni.. çok sevdim.......sana olan bu aşkım kıyamete kadar... ama sadece bu dünyadaki kıyamet değil öbür dünyadaki kıyamette dahil.....(burda s.çtığını farketti) (ve toparlamak için şunu söyledi)....eee öteki dünyada huri verirlerse yerine seni seçicem.
nihat doğan sakal gibidir, kestikçe uzar şeklinde oldukça felsefi bir açıklama yapmıştır kendileri, ayıca biz bir ışığız bizim yanımıza gelen aydınlanır, uzaklaşan karanlıklaşır gibimsi bir beyanatta bulunmuştur
-saygıda sıfır hatayla oynarım, işte Nihat doğan matematiği budur.
"benim önüme trilyarlar serseydiniz. siz sahte okeyler size cok tesekkür ediyorum
- tarkan'ın son albümünden tatmin olmadım
- ibrahim tatlıses televizyon kolpacısı *. yiyosa "feys tu feys" halleder.
bir programda" nihat doğan sinemasında replikler asla unutulmaz"
Var olduğuna hala inanamıyorum.
çok güzel bir yaraya parmak bastınız tebrik ediyorum
benim koyunum bile avrupanın koyunundan daha farklı bakıyor bana
İnanırmısın 5 Yıldır Kurtlar Vadisini izliyorum Daha 1 tane bile Kurt göremedim.
Düşünüyorum taşınıyorum bi türlü sektörün altından çıkamıyorum nihat doğanı neden kıskanıyorlar
Geçenlerde Balıkesire Gittim İlginç Olan Şuydu ; Hiç Esir Balık Yoktu.
Nihat Doğan olmak; Elektirikler kesildğinde yürüyen merdivende, elektirikler gelene kadar mahsur kalmaktır.
Ben Yavuz'u çok severdim, gerçi evlenmiş o da.
Geçenlerde Eminem'in konserine gittim emine erkek çıktı...
Nihat doğanın domuz gribiyle ilgili yorumu ; Domuz yiyenler düşünsün vallahi,ben önlem almıyorum.
Nihat Doğan olmak; Akvaryuma rakı damlatıp, rakı balık yapmaktır.
Nihat Doğan: Madem damlaya damlaya göl oluyor. O zaman herkes muslukları açık bıraksın, sular biriksin ve Türkiye çöl olmasın.
Geçenlerde okul taşıtına bindim abi anladığım kadarıyla okul değil, öğrenci taşıyorlar.
Asansörde 4 kisiLik yazıyordu ben de binmek icin 3 kisi daha bekLedim ...NiHaT Doğan olamk böyle bişey.
Yaşamak için nefes almalıyız. Anladığım kadarıyla nefes almazsak ölürüz.
Geçen gün bir ayı gördüm inanır mısınız benden senden daha çok kılı var...
Facebook'a girmek için internet mi gerekiyor benim güzel kardeşim, gir sen de gir o da girsin hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.
AtmasYon Nihat Doğan Fıkrası
nihat Doğan Llondrada bir kokteyle katılır ne bulursa yer içer sonunda rahatsızlanır karnı ağrımaya başlar sonunda kendini dışarı atar otel uzaktadır bir taksi çevirir ve beni otele götür der adam yolu tarif edermisiniz der Nihat doğan arabadan iner ve şoföre beni takip et der.